Bang & Olufsen geluidssysteem

BeoSound Essence

Bang & Olufsen lanceert een nieuw, luxueus en supereenvoudig geluidssysteem. Met één druk op de knop heb je al muziek met BeoSound Essence.

Met de BeoSound Essence ligt digitale muziek, gedownload op telefoon of tablet, binnen ieders bereik. BeoSound Essence is een gebruikersvriendelijk systeem dat de gebruiker met één druk op de knop al in de gelegenheid stelt zijn favoriete muziek te beluisteren; of de muziek nu in een cloud hangt, op de computer zit, NAS, mobiele telefoon of tablet. 

BeoLab Transmitter 1 and BeoLab Reciever 1
Bang & Olufsen lanceerde als eerste draadloze boxen met gebruik van de nieuwe WiSA standard. Nu lanceren de Deense geluidsexperts een WiSA compatible transmitter/receiver set, die een draadloze verbinding tussen elk Bang & Olufsen geluidssysteem of televisie en praktisch al zijn actieve boxen mogelijk maakt. Bang & Olufsen denkt aan zijn trouwe klanten, die zo de nieuwste technologie op hun reeds aangeschafte apparatuur kunnen aansluiten.

Beoplay H3 golden edition
BeoPlay H3, de populaire in ear koptelefoon van Bang & Olufsen Play, is in een nieuw gouden jasje gestoken met de Golden Edition. Deze strakke en comfortabele koptelefoon is nu verkrijgbaar in 4 kleuren. De gouden uitvoering is een aanvulling op de reeds bestaande uitvoeringen: zwart, zilver en rood.

Form 2i
Bang & Olufsen lanceert de nieuwe versie van de Form 2, de langst levende koptelefoon op de markt. Het vernieuwde model heeft een microfoon, afstandsbediening (3 knoppen) en verbeterde comfort, en draagt de toepasselijke naam Form 2i.

Form 2i is een ultralichte en prachtig gestileerde koptelefoon met een indrukwekkend stereogeluid. De koptelefoon kan bouwen op de populariteit van zijn voorganger; deze is niet alleen als design-object permanent te bewonderen in het Museum of Modern Art in New York, maar kan daarbij steunen op wereldwijde erkenning als iconisch design.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist