Bang & Olufsen BeoVision Avant 85

Een echte bisocoopervaring

Bang & Olufsen komt met een indrukwekkende 85 inch versie van de BeoVision Avant. Hiermee is het mogelijk om thuis te genieten van een echte bioscoopervaring met kristalheldere beelden en een allesomvattende surround sound. De nieuwe televisie heeft een elegant design en is uitgerust met Ultra High-Definition (4K) beeld.

Tue Mantoni, CEO van Bang & Olufsen: “De BeoVision Avant 85 is een state-of-the-art product. Gezien de afmeting en het innovatieniveau van de televisie is de prijs ronduit concurrerend. We zijn bij Bang & Olufsen trots op het feit dat we een dergelijke prestigieuze televisie op de markt kunnen brengen."

Slimme choreografie en one-touch bediening
De 85-inch tv kan door de gemotoriseerde stand of muurbeugel naadloos in het interieur opgaan of opvallend in de ruimte aanwezig zijn. Als de tv aangaat, komt deze in een vloeiende, bijna dansende beweging tot leven. Met één druk op de knop van de bijbehorende BeoRemote One, draait de televisie zich in de favoriete positie van de gebruiker en stelt zich in op de voorkeurszender en geluidsinstellingen. Zodra de tv wordt uitgezet, keren de tv en luidsprekers terug naar hun discrete stand-bypositie.

Geluid en beeld als in de bioscoop
De BeoVision Avant in 85"-formaat is voorzien van de direct-type LED-technologie met een verlicht achterpaneel. Dit zorgt voor een nog fijner beeld.

Dankzij de acht geïntegreerde driver-units en een surround sound-module, biedt de BeoVision Avant 85 een ongekende geluidsperformance. De geïntegreerde 3-kanaals luidsprekeroplossing met afzonderlijke weergave van het center- en stereokanaal zorgt voor een geluid met optimale weergave van stemmen. Verder kan de televisie worden uitgebreid met een complete 7.1 surround oplossing. Dankzij het geïntegreerde Immaculate Wireless Sound-concept is het eenvoudig om draadloze luidsprekers aan te sluiten.

Eén afstandsbediening voor alles
Door de professionele installatie van de BeoVision Avant 85 kunnen alle relevante niet-Bang & Olufsen-apparatuur, zoals gameconsoles, hard-diskrecorders, Apple TV etc. worden bediend met één Bang & Olufsen-afstandsbediening, de BeoRemote One. Deze nieuwe aluminium afstandsbediening biedt dankzij de gepersonaliseerde functie 'MyButtons' een ongekend bedieningsgemak met one-touch toegang tot een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist