Bang & Olufsen BeoLab 11

subwoofer

De BeoLab 11 is een nieuwe kleine subwoofer van Bang & Olufsen die voor zijn omvang fantastische baskwaliteit biedt. Met de BeoLab 11 tilt Bang & Olufsen de subwoofercategorie naar een hoger plan, door een subwoofer te ontwerpen met een geheel nieuwe uitstraling. Ondanks zijn sterke sculpturale look heeft de BeoLab 11 een discrete uitstraling waardoor hij eenvoudig thuis neer te zetten is, zonder dat de kamer verandert in een geluidsstudio.Dankzij zijn unieke akoestische vormgeving kan de BeoLab 11 op de grond of in een hoek geplaatst worden, of kan hij aan de muur worden gemonteerd. Door zijn minimale vibraties is hij zelfs een van de weinige subwoofers ter wereld die aan de muur gehangen kan worden. En omdat de BeoLab 11 zo'n sculpturale vormgeving heeft, zult u hem in het zicht willen stellen, in plaats van hem achter een sofa te verbergen.Krachtig bas in een prachtige elegantie
Op basis van de wereldberoemde geluidskwaliteiten van de producten van Bang & Olufsen biedt de BeoLab 11 een geavanceerde geluidservaring en uitstekende akoestische prestaties. De BeoLab 11 is een goede aanvulling op de baservaring in elke kleine tot medium luidsprekeropstelling, waardoor lage frequenties vanaf 300 Hz en lager toegevoegd worden. De BeoLab 11 bestaat uit twee identieke luidsprekerkasten, met baffles die tegenover elkaar liggen. De buitenste behuizing is gemaakt van aluminium en is verkrijgbaar in zilver en wit. Het concept is gebaseerd op twee 6½"-drivers met elektronische componenten, waardoor de BeoLab 11 volledig actief is en geschikt voor toepassingen van zowel Bang & Olufsen als andere fabrikanten. De BeoLab 11, de subwoofer van Bang & Olufsen waarin voor het eerst het Acoustic Balance Principle is toegepast. Dit biedt ongeëvenaarde basprestaties met minimale vibraties. Het verleent présence aan uw surround sound-systeem en openbaart de subtiele nuances van uw geliefkoosde tracks.

Opstellingsflexibiliteit
Door de omnidirectionele eigenschappen van de bas zijn de prestaties niet afhankelijk van oriëntatie. U kunt de BeoLab 11 dus naar wens ‘draaien' als hij op de grond staat. „Dankzij het akoestische principe, waardoor de vibraties die normaal ervaren worden bij een subwoofer tot een minimum beperkt worden, kan de BeoLab 11 op de vloer geplaatst of aan de muur gehangen worden. Hij biedt in beide posities uitstekende prestaties. Een subwoofer die aan de muur kan hangen is nogal ongewoon. En toch vinden veel mensen dit in huis de beste plaats, omdat het mogelijk is de kabels weg te werken en hij geen ruimte op de vloer inneemt", zegt Michael Jensen, Productmanager bij Bang & Olufsen.

Herontdek uw muziekcollectie
Door een BeoLab 11 toe te voegen aan uw stereo-opstelling zult u merken dat u dingen op uw cd-collectie hoort die u nog nooit eerder gehoord hebt. Dit komt doordat veel audio-cd's basinformatie bevatten die niet te reproduceren is met kleinere luidsprekers, omdat die niet de hele frequentiereeks dekken. Met de BeoLab 11 hebt u een rijker geluid, niet alleen in de basruimte, maar ook in andere frequenties, omdat het de reproductie van lagere frequenties overneemt van kleinere luidsprekers. Dit betekent dat alle capaciteit in de kleinere luidsprekers gebruikt kan worden om de hogerebastonen, de middentonen en de hoge tonen te verwerken. Door de BeoLab 11 toe te voegen aan uw bestaande luidspreker kunt u genieten van een betere algemene luisterervaring. Het voelt alsof u in de studio naast het orkest staat, of in een jazzclub in Manhattan. U kunt genieten van muziek zoals die origineel bedoeld was; authentiek en alsof de artiest direct voor u staat.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist