Bang & Olufsen audio en video

Nieuwe kleuren

Bang & Olufsen herintroduceert drie succesvolle producten – Form 2, BeoVision 10 en BeoSound 8 – in verschillende nieuwe kleuren.Jubileum

De alom geprezen koptelefoon Form 2 van Bang & Olufsen, viert dit jaar zijn 25-jarige jubileum. Het tijdloze design en degeluidskwaliteit van deze iconische koptelefoon is na 25 jaar nog steeds geliefd bij de veeleisende muziekliefhebber. De waardering voor het design blijkt ook uit het feit dat het Museum of Modern Art in New York de koptelefoon heeft opgenomen in hun permanente collectie. Naast de vertrouwde zwarte versie is de Form 2 nu ook verkrijgbaar in rood, oranje, geel en wit.

Televisieconcept
De BeoVision 10, die recentelijk in een gelimiteerde editie onder de naam Chanterelle werd gelanceerd, wordt nu in een nieuwe kleurstelling en met een nieuwe voet geïntroduceerd. Hiermee onderscheidt de televisie zich duidelijk van alle andere producten op de tv-markt.Het zwarte hoogglanzende frame dient als alternatief voor het standaard hoogglanzende frame van naturel aluminium. Daar waar het frame van naturel aluminium de kleur van de muur aanneemt en vrijwel onzichtbaar wordt, vormt het zwarte frame één geheel met het zwarte scherm. De combinatie van het zwarte frame met de rode stof aan de voorkant accentueren het contrast en het sculpturale effect van de tv nog extra.

Kleurrijk luistergenot
De BeoSound 8 combineert geluidsperformance met elegant design. De speakerhoezen waren er al in zes kleuren en nu komen er vier nieuwe warme kleuren bij, namelijk: rood, oranje, geel en zilver. De dockingstation, voor het beluisteren van digitale muziek op de iPod, iPhone, iPad, PC of MC, is het best verkopende product van Bang & Olufsen. Het bedrijf wil meegaan in belangrijke trends in de moderne woonomgeving en daar spelen kleuren een belangrijke rol in. Het product blijft ook verkrijgbaar in de witte en zwarte versie.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist