Bang & Olufsen

Playmaker

Denemarken, Struer, juli 2012- Bang & Olufsen introduceert de Playmaker, de eenvoudigste manier om digitale muziek naar Bang & Olufsen BeoLab-luidsprekers te streamen. De Playmaker biedt draadloos toegang tot digitale muziekcollecties via je smartphone of tablet.

Meerdere Bang & Olufsen-luidsprekers kunnen aan verschillende Playmakers worden gekoppeld. Hierdoor is de Playmaker de ideale oplossing voor mensen die thuis tegelijkertijd naar andere soorten muziek willen luisteren. De Playmaker biedt de mogelijkheid het geluid door het hele huis te synchroniseren of juist in de ene kamer naar hip hop te luisteren en in de andere naar jazz muziek. Omdat alle Bang & Olufsen-luidsprekers actief zijn (met speciaal afgestemde en geïntegreerde versterkers in iedere kast), is het nu eenvoudiger dan ooit om een goed geluidssysteem te creëren.

Hoe werkt Playmaker? Playmaker is makkelijk te installeren en te gebruiken. De verbinding met een draadloos netwerk komt in enkele seconden tot stand. Met de Bang & Olufsen BeoSetup-App wordt de verbinding stapsgewijs gerealiseerd. Ook via de knop onderop de Playmaker is het mogelijk verbinding te maken met een draadloze router. Het volume regelen kan via de Bang & Olufsen-afstandsbediening, vanaf een handheld toestel zoals een smartphone of via de Playmaker zelf.

Specificaties In het compacte witte design zit alles wat nodig is om te streamen. De Playmaker is zo klein dat deze amper opvalt op een boekenplank. Playmaker functioneert met zowel Apple AirPlay als met DLNA en kan alles vanaf vrijwel iedere smartphone, tablet, Mac, PC of mediaserver streamen. De Playmaker is vanaf juli/augustus 2012 verkrijgbaar bij de Bang & Olufsen-dealer. De prijs bedraagt € 379,-.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist