Bang en olufsen

beosound 5


We leven in een digitale wereld waarin muziekspelers steeds kleiner worden en de geluidskwaliteit in gelijke mate afneemt. Maar dat gaat allemaal veranderen met de BeoSound 5. Dit nieuwe digitale audiosysteem is ontwikkeld om muziek af te spelen met uitmuntend geluid, zodat je er samen met anderen weer van kunt genieten.

Perfect gesynchroniseerd

De BeoSound 5, een toonbeeld van elegantie en intelligentie, biedt direct toegang tot de muziek. Met een navigatiewiel dat in het digitale scherm verweven is, maakt deze audiotopper de digitale wereld tastbaar. Omdat de fysieke en virtuele bewegingen van de gebruikersinterface perfect gesynchroniseerd zijn, bieden het aluminium wiel en de aanwijzer op de zijkant van de BeoSound 5 de gebruikers volledige controle over de inhoud en alle handelingen op het scherm. Hierdoor is bediening met één hand mogelijk en is het gebruikersgemak optimaal.

'Door het navigatiewiel in het scherm te integreren, hebben gebruikers het gevoel dat ze hun vingers daadwerkelijk onderdompelen in een digitale ervaring”, aldus Anders Hermansen, de ontwerper achter het digitale audiosysteem. “Je begrijpt intuïtief veel als je je handen gebruikt. Door het navigatiewiel in het scherm zelf op te nemen, laten we gebruikers van een virtuele 2D-ervaring naar een hands-on-3D-ervaring gaan, zonder onderscheid of grenzen tussen de twee.'

 

Met het aluminium wiel kun je snel door de muziekcollectie en talloze internetradiostations bladeren, wat door de grafische gebruikersinterface zeer inspirerend is. De BeoSound 5, een slimme combinatie van vorm en techniek, biedt een eenvoudige manier om een grote hoeveelheid muziek te beheren en doorzoeken. Als je een selectie maakt, wordt iedere beweging op het scherm omgezet in een fraaie reeks kleuren, lettertypen en zorgvuldig geregisseerde grafische afbeeldingen. Het kleurenpalet van het scherm is ontwikkeld voor eenvoud en gebruiksgemak; het varieert van koel wit tot turkoois en blauw. Daarnaast is een zwarte achtergrond gekozen om het scherm en het zwarte frame van het fysieke product nog verder in elkaar te laten overlopen.

Genot voor de zintuigen

De BeoSound 5 is een genot voor je zintuigen. Hij is zo ontwikkeld dat je dichterbij wilt komen en wilt spelen met je gehele muziekcollectie. Het audiosysteem beschikt ook over een aantal speciale manieren om gebruikers te helpen meer te halen uit hun muziekcollectie, bijvoorbeeld een algoritme met de naam MOTS (More Of The Same).

MOTS, een bekroond concept met twee patenten, biedt de absolute top op het gebied van gemak. Met MOTS, de intelligente afspeellijst van de toekomst, is het afspelen van een muzieknummer te vergelijken met het planten van een zaadje. Als je je favoriete muziek afspeelt op BeoSound 5, scant MOTS automatisch de bibliotheek en zoekt vergelijkbare nummers op basis van parameters als ritme, syncopen, toonhoogte en vocale harmonie. Omdat het algoritme voor het zoeken van vergelijkbare nummers gebruikmaakt van de daadwerkelijke muziek en niet alleen het genre of de sfeer, kun je met MOTS de verborgen juweeltjes van je muziekcollectie opnieuw ontdekken.

Iedere keer dat je een nummer kiest (oftewel een zaadje plant) reageert MOTS door selecties af te spelen die muzikaal gezien vergelijkbaar zijn, waardoor je een muzikale reis maakt waarvan je zeker zult genieten. Afspeellijsten samenstellen is niet meer nodig. Je zult niet alleen nummers ontdekken die je allang vergeten was, maar de reis bevat ook subtiele verrassingen en onverwachte keuzes, waardoor de ervaring nog veel interessanter wordt. Je krijgt een heel andere kijk op je muziekcollectie.

Ongecomprimeerd voor betere kwaliteit

BeoSound 5 is een audiosysteem met een hoog IQ. Alle digitale muziekbestanden, cd-hoesjes en internetradiostations die gebruikt worden op BeoSound 5 worden opgeslagen op BeoMaster 5, een ‘black box’ die buiten het gezichtsveld geplaatst kan worden. Hierin bevinden zich alle circuits, internetaansluitingen en een supergrote opslagruimte van 500 GB.

Met de combinatie van de BeoMaster 5 en de BeoSound 5 introduceert Bang & Olufsen een audiotopper met een geluidskwaliteit en enorme geheugencapaciteit die ideaal zijn voor het afspelen van ongecomprimeerde muziekbestanden, zodat je optimaal kunt genieten van de originele opname.

De BeoSound 5, gebouwd met de beste signaalverwerking op aarde, ondersteunt niet alleen ongecomprimeerde muziek, maar brengt ook de luisteraar nog dichter bij de kwaliteit van de originele opname. Bovendien bieden de luidsprekers van Bang & Olufsen een superieur geluid. Digitale muziek krijgt een perfecte geluidskwaliteit, mogelijk gemaakt door de BeoSound 5 van Bang & Olufsen. Kort gezegd: het draait allemaal om de muziek!


Kijk voor meer informatie op: www.beosound5.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist