Bang en Olufsen hoofdtelefoons

EarSet 3


In navolging van de wereldwijde release van de 3G iPhone introduceert Bang & Olufsen een nieuwe versie van de bekabelde, stereo hoofdtelefoon met ingebouwde microfoon die prettig en goed aansluit op elk oor en die de iPhone de beste geluidskwaliteit biedt.

 

 

Akoestisch prestatievermogen is één van de kerncompetenties van Bang & Olufsen zoals zelfs duidelijk wordt door de kleine EarSet 3. De hoge signaal-ruisverhouding waar de EarSet 3 over beschikt, betekent dat de vervelende ruis waar veel hoofdtelefoons en oortelefoons last van hebben er bijna niet is. In plaats hiervan is elk muzikaal detail hoorbaar.

De geluidskwaliteit wordt ook beïnvloed door de plaatsing van de EarSet in het oor. De EarSet 3 is speciaal ontwikkeld voor en gebaseerd op de anatomie van het menselijk oor. U hoort dus geluid dat anders gewoonweg zou verdwijnen. De EarSet wordt geleverd met kleine dopjes voor een groter draagcomfort en om te voorkomen dat er geluid ontsnapt als het oor groter is dan de EarSet.

De dynamische luidsprekers voor het volledige toonbereik zijn gemonteerd op een uitschuifbaar staafje en worden gebouwd volgens het principe van de open luidspreker, dat bepaalde omgevingsgeluiden doorlaat. Dus u bent niet volkomen afgesloten van de buitenwereld als u van het pure geluid van de EarSet 3 geniet.

Perfecte pasvorm voor elk oor
De focus ligt op de akoestiek, en daarom hebben wij ook aandachtig gekeken naar de manier waarop alle mechanische onderdelen samenwerken. Wij hebben daarbij speciaal aandacht geschonken aan de fijne mechaniek omdat technische precisie en ergonomisch design belangrijk zijn voor een klein product dat veel bewegingen moet maken bij het opzetten en afdoen.

Die handeling moet zowel soepel als precies verlopen en de EarSet 3 voldoet optimaal aan deze vereisten, omdat hij gemakkelijk aansluit op de vorm en de rondingen van het oor. Hoe actief u ook bent, de EarSet 3 zit stevig en comfortabel zodat de geluidservaring alleen voor uw oren is bestemd. De microfoon wordt handig op de kabel bevestigd in combinatie met de haakschakelaar.

 

Gebruikt kwaliteitsmateriaal

De EarSet 3 is ontworpen met zorgvuldig geselecteerde materialen die de gebruiker zowel ultiem comfort als een hoge mate van stevigheid bieden. De EarSet 3 is gemaakt van geborsteld aluminium en een speciale soft-touch rubberen laag. Dit zijn sterke, krasvrije materialen die kwaliteit en comfort combineren in een topontwerp.
De EarSet 3 weegt slechts 8 gram zodat u zich volledig kunt concentreren op de geweldige geluidservaring als u door uw muziekverzameling navigeert of telefoneert.

In de EarSet 3 wordt het unieke ontwerp en de hoge akoestische prestatie van de bestaande oortelefoons uitgebreid en met de nieuwe ministekker kan de EarSet 3 ook gebruikt worden voor
mp3-spelers als hoogwaardige oortelefoon om naar muziek te luisteren.

De EarSet 3 is de perfecte combinatie voor iPhone-gebruikers die een oortelefoon van de hoogste kwaliteit wensen die ook als handsfree-oplossing te gebruiken is; het is een uniek extraatje voor diegenen die een passie hebben voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid, unieke vormgeving, communicatie en uiteraard muziek. De EarSet 3 is wereldwijd verkrijgbaar bij Bang & Olufsen-winkels en bij geselecteerde winkels van Apple.

Kijk voor meer informatie op: www.bang-olufsen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist