Bang en Olufsen

BeoVision 4


De BeoVision 4 biedt de beste beeldervaring van alle plasmaschermen die momenteel op de markt zijn. Het BeoVision 4 plasmascherm, verkrijgbaar in zowel een 50”- als een 65”-versie, is full HD en biedt haarscherpe details en natuurlijke kleuren.

Specifieke geluidsoplossing

Dankzij de introductie van de speciale BeoLab 10 centerluidspreker, heeft de BeoVision 4 nu een geluid dat past bij de kristalheldere kwaliteit van het beeld. De BeoLab 10 presteert op hetzelfde hoge niveau als onze krachtigste luidsprekers en brengt het centerkanaalgeluid via een surround-soundsysteem met een verbazingwekkende puurheid en balans.

Via de gepatenteerde Acoustic Lens Technology verspreidt het geluid uit het centerkanaal zich horizontaal over 180 graden. Tegelijkertijd wordt de verticale verspreiding gecontroleerd zodat nadelige weerkaatsingen van de vloer en het plafond geminimaliseerd worden. Dit heeft een zo getrouw mogelijke weergave van het oorspronkelijke geluid tot gevolg, niet alleen op één specifieke plek maar in de hele kamer.

Elegante visuele expressie

De BeoVision 4 heeft een gebogen frame van fijn geborsteld aluminium met een gladde textuur die een warme uitstraling geeft. Daarbij zorgen de precieze verbindingen en de gewaagde kleuren voor een spannende combinatie van modern raffinement en traditiegetrouw vakmanschap.

De strakke, driehoekige vorm van de BeoLab 10 staat in contrast met de rondingen van de akoestische lens en het schermframe van de BeoVision 4. De BeoVision 4 en de BeoLab 10 hebben een opvallend en tegelijkertijd discreet design met de typische signatuur van Bang & Olufsen. Samen vormen ze een schilderij dat de woonkamer een stijlvolle uitstraling geeft. 

Kijk voor meer informatie op: www.bang-olufsen.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist