B&W hoofdtelefoon

P5 Mobile Hi-Fi

De P5 Mobile Hi-Fi Hoofdtelefoon van B&W is ontwikkeld voor fijnproevers van muziek. 'Sound tasting' heet dat bij Bowers & Wilkins. De P5 geeft het totale spectrum van instrumenten en zang loepzuiver weer. Elke snaar, elke drum fill, zelfs elke adem is hoorbaar. Deze door Eisa bekroonde hoofdtelefoon laat je ervaren hoe mooi muziek werkelijk is.

Comfortabel
Dankzij het lichte gewicht, de zachte oorkussens en de sterke metalen hoofdband met schapenleer draagt de P5 zeer comfortabel. De kussens zijn gevoerd met memory foam, zodat ze de vorm van je oren behouden. Door het gesloten ontwerp heb je geen last van omgevingsgeluid.

Eisa Award 2011-2012
Via de afstandsbediening en de microfoon in de kabel kun je de hoofdfuncties van je iPod bedienen, of handsfree bellen met je iPhone. De Bowers & Wilkins P5 won de Eisa Award voor beste Europese hoofdtelefoon 2011-2012, in een zeer competitieve categorie. De jury was diep onder de indruk.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist