B&W docking station

Zeppelin Air

Bowers & Wilkins ontwikkelde samen met Apple de Zeppelin Air. Je kunt er muziek op afspelen zonder je iPhone, iPad of iPod erop te hoeven plaatsen. Dit heet draadloos streamen ofwel Apple Airplay. De Zeppelin Air kreeg onlangs de Eisa Award voor beste Europese Sound Station 2011-2012. De jury was zeer onder de indruk van de geluidskwaliteit van de Zeppelin Air: vol, helder en zeer gedefinieerd. Een echte hoogvlieger.Ultiem kerstcadeau

De Zeppelin Air heeft vijf speakers met elk een eigen versterker, samen goed voor 150 Watt. De Flowport technologie van B&W zorgt voor een diepstrakke bas. Het geheel produceert een meer dan kamervullend, wijds geluid. Het ultieme kerstcadeau.

Informatie
Zeppelin Air van Bowers & Wilkins is verkrijgbaar bij Apple Premium Resellers, Media Markt, Saturn, BCC en de betere muziekspeciaalzaak.

Eisa: de beste producten volgens de Europese pers
EISA is een vereniging van gespecialiseerde journalisten uit 19 Europese landen. Elk jaar komen ze samen om de Eisa Awards toe te kennen aan de beste consumentenelektronicaproducten.

Bowers & Wilkins
Bowers & Wilkins is opgericht in Sussex (Engeland) in de jaren '60 en uitgegroeid tot een zeer gerenommeerd merk. B&W speakers vormen de absolute top in de wereld van geluid. Het paradepaard, de manshoge B&W Nautilus, is selectief verkrijgbaar vanaf € 32.500,- per speaker. Door de samenwerking met Apple richt Bowers & Wilkins zich nu op een breder segment en brengt sublieme geluidskwaliteit binnen bereik van veel muziekliefhebbers.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist