B&O play televisies

BeoPlay1

B&O PLAY, het submerk van Bang & Olufsen, kondigt de allereerste televisie uit de lijn aan: de BeoPlay V1. De televisie is speciaal ontworpen om flexibele plaatsingsopties te kunnen bieden in combinatie met een ongeëvenaarde geluidsweergave en een optimale beeldkwaliteit. De BeoPlay V1 is niet gebonden aan plaatsing tegen de wand en geeft de gebruiker de controle over de leefruimte terug. De tv wordt gekenmerkt door een minimalistisch, bijna industriële visie op vorm, functie en materiaalgebruik.De BeoPlay V1 werd ontworpen door Anders Hermansen, een ontwerper die werkt op basis van no-nonsense industrieel design. De poedercoating van de solide stalen kast zorgt voor een bijna zachte textuur en de tv is voorzien van een geraffineerde metalen standaard. De luidspreker-cover onder het scherm is direct in de kast geplaatst.

Volgens Tue Mantoni, CEO van Bang & Olufsen, is de nieuwe televisie een strategische uitbreiding van het assortiment van het B&O PLAY-merk. Hij verwacht dat de BeoPlay V1, dankzij de combinatie van flexibiliteit, performance, design en prijs, hoge ogen gaat gooien bij het nieuwe klantsegment van de Deense onderneming. “Het design van de BeoPlay V1 is gebaseerd op de studie naar de manieren hoe mensen hun televisie thuis gebruiken,” legt Mantoni uit. “We willen dat de televisie zich aan de lifestyle van mensen aanpast zodat ze hun leven niet hoeven in te richten rond een televisie. De tv kan aan het plafond hangen, op de vloer, in een wandkast staan of van de muur worden gedraaid. Maar we moeten niet vergeten dat dit een Bang & Olufsen-televisie is. De BeoPlay V1 is dan wel een gemakkelijke huisgenoot, maar zodra het op de audiovisuele performance aankomt doet de televisie geen enkele concessie.”

Een lust voor de ogen en oren
Dankzij het LED-scherm, de krachtige video-engine, de Klasse D ICEpower versterkers en goede connectiviteit heeft de BeoPlay V1 alles in huis om overal en altijd de optimale kijk- en luisterbeleving te bieden. Het all-in-one design van het geluidssysteem kan zeker de concurrentie aan met talrijke surround geluidssystemen met externe luidsprekers, subwoofers, kabels en versterkers.

De BeoPlay V1 beschikt over uitgebreide geïntegreerde faciliteiten voor de connectiviteit. Daarnaast kan het textiel van de luidspreker-cover worden verwisseld voor de kleuren rood, geel, groen, zilver en donkergrijs. De intuïtieve afstandsbediening maakt het instellen en zappen heel eenvoudig. Daarnaast kan er ook apparatuur van andere merken mee worden bediend, zoals DVD-spelers en digitale opnameapparatuur. De BeoPlay V1 is uiteraard klaar voor Apple TV2. Achter in de televisiekast is zelfs ruimte voor een ‘set-top’-toestel; keurig opgeborgen maar altijd binnen handbereik.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist