B&O Play speaker en iPadhouder

BeoPlay A3

De BeoPlay A3 van B&O PLAY, het submerk van Bang & Olufsen, is een speaker én houder voor de iPad. Door de combinatie van goed geluid en slim design wordt het gebruik van de iPad nog plezieriger. Het eenvoudige design, van de hand van de Deense ontwerper Steffen Schmelling, verbergt de techniek achter een zwart frame met aluminium afwerking. Zodra de iPad in de BeoPlay A3 is geplaatst, produceert deze een verrassend goede geluidsdefinitie en stereoscheiding, ongeacht waar en hoe de houder wordt neergezet. De BeoPlay A3 is een wigvormige houder die licht genoeg is om deze zittend of liggend te gebruiken. De houder kan in de landschapsmodus worden gezet om bijvoorbeeld e-mails te beantwoorden of in portretmodus om door een afspeellijst te bladeren.

Optimaal geluid Met de BeoPlay A3 introduceert Bang & Olufsen de Adaptive Stereo Orientation™. Deze registreert de eigen positie en kiest welke van de vier luidsprekers van de BeoPlay A3 moeten worden geactiveerd om, afhankelijk van het gebruik van de iPad, altijd een optimale luisterbeleving te creëren.

De BeoPlay A3 weegt slechts 1,5 kg en werd speciaal ontworpen om muziek mobiel te maken. De batterij zorgt voor vijf uur luisterplezier tussen het opladen. Zodra de batterij op het stroomnet wordt aangesloten, laadt deze zichzelf en ook de iPad op.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist