B&O PLAY koptelefoons

BeoPlay H3

B&O PLAY introduceert twee nieuwe koptelefoons. De BeoPlay H3 is een superieure en comfortabele in-ear koptelefoon. De koptelefoon biedt een natuurgetrouw geluid in combinatie met ergonomisch comfort. De BeoPlay H6 is een superzachte, flexibele over-ear headphone, gemaakt van de beste materialen, die de geluidsprestaties naar ongekende hoogtes tilt.

Henrik Taudorf Lorensen, VP van B&O PLAY: “Bij B&O PLAY houden we van muziek en we willen onze klanten de mogelijkheid bieden om van muziek te genieten - ongeacht waar ze zijn. B&O PLAY biedt een comfortabele en eenvoudige manier om muziek te beleven en combineert dat met een ongeëvenaarde geluidskwaliteit verpakt in een uniek design. Geen schreeuwende kleuren, dit is een product met uitsluitend stijl en inhoud."

Weergaloos geluid
De BeoPlay H3 en H6 bieden de drager een optimale look en pasvorm, een ongeëvenaard draagcomfort en een weergaloze geluidsbeleving. Dankzij de uitgebreide onderzoeken naar de vorm en de rondingen van het menselijke oor, kon voor de B&O PLAY koptelefoons een geometrie worden bepaald die ervoor zorgt dat de muziek wordt ervaren zoals de artiest deze in gedachten had. De unieke geluidscurve van de koptelefoons zorgt voor een helder en krachtig geluid, ieder muziekdetail wordt op alle volumeniveaus perfect weergegeven.

Met zorg gemaakt
De BeoPlay H3 en H6 zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium met een hoge zuiverheidsgraad. Dit maakt de koptelefoon licht, maar ook duurzaam en stevig. Het sterke runderleer van de BeoPlay H6 koptelefoon is afkomstig uit Nieuw-Zeeland. Dit leer is absoluut natuurlijk en wordt geverfd met behulp van een speciaal looiproces dat rijke en warme tinten oplevert. Dankzij de nauwgezette selectie van de materialen en de focus op vakmanschap zal het leer van de koptelefoons, naarmate de tijd verstrijkt, alleen nog maar mooier worden.

Samenwerking met iconische Deense ontwerper
De BeoPlay H3 en H6 werden vormgegeven door de Deense industrieel ontwerper Jakob Wagner en B&O PLAY. B&O PLAY koos ervoor om met deze ambitieuze Deen samen te werken, omdat hij altijd op zoek is naar spannende, dynamische en krachtige designs zonder daarbij ook maar de geringste concessie aan kwaliteit en functie te doen. Wagner heeft een achtergrond als mechanisch technicus en industrieel ontwerper en dat biedt hem alle vaardigheden om de praktische fasen van het designproces moeiteloos te kunnen doorlopen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist