B&O PLAY hoofdtelefoons

BEOPLAY H6 SPECIAL EDITION

B&O PLAY onthult de Graphite Blush, Bronzed Hazel en Blue Stone – drie spannende, speciale edities van de BeoPlay H6, ontworpen voor de stijlbewuste stedeling. De hoofdtelefoons zijn gemaakt van exclusieve en duurzame materialen die tegen een stootje kunnen: het fijnste runder- en lamsleer die met het verstrijken van de jaren alleen maar mooier worden.

Graphite Blush is een combinatie van stormachtig grijsbruin met een zalmkleurige rode tint, Bronzed Hazel combineert een intense lichtbruine kleur met een koperkleurige elegantie en tot slot is er de Blue Stone in een koel lichtgrijs met een lichtblauwe glans.

Urban smart
De speciale edities hebben een subtiel, vloeiend design dat perfect in lijn is met B&O PLAY. De hoofdtelefoons kennen overduidelijk een Bang & Olufsen-achtergrond. Het verschil is echter dat B&O PLAY een interessante twist aan zijn producten geeft. Hierdoor spreken ze jonge, design minnende professionals aan die altijd op zoek zijn naar bijzondere en speciale producten.

Stijl en performance
Headphones worden vandaag de dag niet alleen meer gebruikt voor het luisteren naar muziek en om mee te telefoneren maar ze zijn ook een modeaccessoire geworden. Met de introductie van de speciale edities van de BeoPlay H6 bekrachtigt B&O PLAY deze gebruiksdoeleinden door de nadruk te leggen op stijl én op superieure performance.

Over BeoPLAY H6
De BeoPLAY H6 werd eerder al bejubeld vanwege de natuurgetrouwe geluidsweergave, het tijdloze design en de toepassing van eersteklas materiaal. De hoofdtelefoon is zo ontworpen dat muziek wordt weergegeven zoals de artiest dat heeft bedoeld – zonder tweaks of te zware accenten op lage tonen.

Om de muziek eenvoudig te kunnen delen, is de BeoPlay H6 uitgerust met de functionaliteit* om hoofdtelefoons in serie te koppelen. Daarnaast is het mogelijk om de kabel aan de linker- of de rechterschelp aan te sluiten. Om de apparatuur direct vanaf de kabel te kunnen bedienen, is de H6 voorzien van een inline afstandsbediening en microfoon. De hoofdtelefoon weegt slechts 230g, kan comfortabel gedurende langere periodes gedragen worden en is daarmee de perfecte reispartner.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist