B&O PLAY flatscreen tv

BeoPlay V1

B&O PLAY van Bang & Olufsen introduceert de BeoPlay V1 in een nieuwe kleur, havana. De televisie en de nieuwe verrijdbare voet zijn uitgevoerd in dezelfde bruine tint. Bij deze speciale editie van de BeoPlay V1 vervaagt de grens tussen designmeubilair en superieure elektronica.

B&O PLAY bouwt met de nieuwe kleurvariant voort op de succesvolle introductie van de BeoPlay V1, de eerste televisie onder de merknaam. De BeoPlay V1 Havana werd gecreëerd voor mensen die van design houden maar ook graag televisie kijken. En zoals het een mooi meubelstuk betaamt, is de televisie altijd fraai om naar te kijken, ongeacht of de tv aan of uit staat.

Flexibele tv Dankzij de verrijdbare voet is de televisie gemakkelijk te verplaatsen. Zet de BeoPlay V1 op een centrale plek om te genieten van een film of een favoriet programma. En rol hem uit de weg wanneer televisiekijken niet de eerste prioriteit heeft. Hoe dan ook, de televisie en voet vormen een monochroom geheel dat even tijdloos als functioneel is.

Volgens Henrik Taudorf Lorensen, VP bij B&O PLAY, is de speciale kleuruitgave het resultaat van experimenten met een uitgebreid scala aan mogelijkheden. “We wilden een tint creëren die niet alleen eigentijds is, maar ook duurzaam en flexibel. Voor diegenen die liever iets anders willen dan de standaard flatscreen en die hun interieur naar eigen inzicht willen inrichten, is de BeoPlay V1 Havana de perfecte televisie. En de televisie doet uiteraard geen concessies aan beeld- of geluidkwaliteit.”

De juiste papieren Dankzij het 32” LED-scherm, de krachtige video engine en eenvoudige connectiviteit, heeft de BeoPlay V1 alle juiste papieren om ook aan de verwachtingen van de meest veeleisende filmkijker te voldoen. Het geluidssysteem is uitgerust met klasse D versterkers en bevat een scala aan tweeters en woofers voor een natuurgetrouw en verbluffend loepzuiver geluid. De geluidsweergave van de BeoPlay V1 is vergelijkbaar met die van talloze surround-systemen. Het feit dat dit wordt bereikt zonder externe luidsprekers, subwoofers, bedrading en versterkers, maakt de televisie nog flexibeler.

De BeoPlay V1 is geschikt voor Apple TV: met de BeoPlay V1 afstandsbediening kan de gebruiker alle Apple TV features bedienen. Bovendien kan de Apple TV box in de speciale ruimte achterin de televisiekast worden geplaatst.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist