B&O PLAY draagbaar muzieksysteem

Beolit 12 in nieuwe zomerkleur

B&O PLAY heeft een Red Dot Award gewonnen voor het design van hun draagbare muzieksysteem de Beolit 12. De Red Dot Awards worden jaarlijks uitgereikt. Dit evenement is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste en bekendste designcompetities van de wereld. De Beolit 12 is begin dit jaar geïntroduceerd en wordt binnenkort uitgebreid met de frisse en zomerse kleur geel. De nieuwe variant van de Beolit 12 heeft een lichtgrijze kast, een rooster van natuurlijk aluminium en een draagband van natuurlijk leer. De stof bij de luidspreker is geel.

De Beolit 12 is ontworpen door de Deense ontwerpster Cecilie Manz: "De draagband van natuurlijk leer nodigt je uit om de Beolit 12 overal mee naartoe te nemen en maakt hem op deze manier toegankelijker. De gele variant is één van mijn favorieten. De gekleurde stof achter het aluminiumrooster is slechts een vleugje kleur, maar het is genoeg om er wat frisheid aan te geven."

App
Er is nu ook een nieuwe applicatie voor het instellen van de Beolit 12 beschikbaar in de App Store van Apple. Met deze toepassing kunt u AirPlay op een makkelijkere manier instellen via uw smartphone.

De Beolit 12 is wereldwijd verkrijgbaar in alle showrooms van Bang & Olufsen, in Apple-winkels in Europa en de VS, in geselecteerde designwinkels en op www.beoplay.com. De Beolit is met een aanbevolen verkoopprijs van € 685 het voordeligste geluidssysteem van Bang & Olufsen sinds vele jaren.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist