B&O Play audio

BeoPlay A8

Bang & Olufsen kondigt een update aan van de bekroonde BeoSound 8. Het nieuwe BeoPlay A8 geluidssysteem van B&O PLAY, het submerk van Bang & Olufsen, breidt de functionaliteit van de BeoSound 8 uit door toevoeging van Apple AirPlay. Hierdoor kan een iPhone of iPad worden aangesloten op een flexibele, draadloze wereld van superieur geluid.

De BeoPlay A8 borduurt voort op de prestaties van de bekroonde BeoSound 8, waarvan in het eerste jaar al ruim 50.000 stuks werden verkocht. Daarmee is het het meest succesvolle geluidssysteem van Bang & Olufsen ooit. De modellen hebben een identiek design, identieke specificaties en bieden een buitengewone geluidskwaliteit. De BeoPlay A8 heeft als belangrijke extra een geïntegreerde AirPlay aansluiting én een afneembare Apple docking-connector.

Het ontwerp De BeoPlay A8 werd ontworpen door David Lewis Designers en is een toonbeeld van de klassieke Bang & Olufsen-vormgeving. De twee ronde luidsprekers met hun pure geometrie lijken bijna boven het rechthoekige verbindingsstuk te zweven. Achter de platte luidspreker-covers met de kegelvormige kasten gaat een aanzienlijk vermogen schuil; hét geheim achter het overweldigende geluid van de BeoPlay A8.

De luisterervaring is optimaal dankzij het feit dat de geluidsmodus automatisch wordt aangepast aan de plaats waar de BeoPlay A8 in de ruimte staat. Met een eenvoudige schakelaar kan de gebruiker de BeoPlay A8 instellen op de locaties: muur, hoek of vrijstaand. Gebruikers bedienen de BeoPlay A8 met de speciale afstandsbediening of met hun iPhone of iPad.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist