B&O BeoVision 10

nu ook in 32-inch versie

De lancering van de BeoVision 10-32 vestigt eigenlijk een nieuw record voor Bang & Olufsen. Dit is immers de eerste keer dat het bedrijf drie leden van dezelfde televisiefamilie binnen één jaar introduceert. De 32-inch versie is op dezelfde kast gebouwd als de 40-inch en 46-inch versies. Op het vlak van design hanteert het toestel dezelfde principes als zijn twee grotere broers, alleen op een kleinere schaal.Zo heeft ook deze versie een verwijderbare, stoffen luidsprekergrill vooraan, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren. En beschikt het toestel over de tot hoogglans gepolijste aluminium lijst die het nog dunner laat lijken dan het werkelijk is. De achterkant is verkrijgbaar in zwart of wit.

Ruim toepasbaar
De 32" versie is Full HD ready, is uitgerust met een LED-achtergrondverlichting in de rand en beschikt zowel over een Master Link aansluiting als een DVB-HD module. De BeoVision 10-32 is daarnaast ruim toepasbaar. Terwijl de grote toestellen uit deze familie op de woonkamer zijn afgestemd, vormt de 32" versie ook een geschikte keuze voor de keuken, de slaapkamer of het kantoor.

Superieur geluid
De BeoVision 10-32 bevat een actief twee-weg luidsprekersysteem, waardoor de geluidskwaliteit superieur is in vergelijking met het marktsegment van televisies met deze afmeting. Met het toestel kan ook muziek worden beluisterd in andere kamers dan deze waar de hoofdluidsprekers gewoonlijk zijn geplaatst. Als de behoefte op het vlak van geluid of bas hoger ligt dan de geïntegreerde oplossing kan bieden, is het mogelijk om twee extra luidsprekers en een subwoofer aan te sluiten.

Plaatsing
Om aan de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de BeoVision 10-32 tegemoet te komen, is er een ruime keuze aan plaatsingsmogelijkheden voorzien. Denk aan gemotoriseerde standaarden voor een plaatsing op de grond of een tafel, twee verschillende muurbeugels voor een bevestiging vlakbij de muur en een muurbeugel waarbij het toestel manueel gedraaid en functioneel gekanteld kan worden.

Bang & Olufsen beschikt nu met de BeoVision 10-32 over een nog ruimere keuze aan afmetingen binnen de populaire televisiefamilie die het interieur werkelijk aanvult in plaats van te domineren.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Bang & Olufsen?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist