B en W stereosystemen

Zeppelin


Zo futuristisch als hij oogt, zoveel kwaliteit biedt hij ook. De B&W Zeppelin van Bowers & Wilkins haalt met zijn geïntegreerde speakersysteem het best denkbare geluid uit de iPod®. Mede door de aantrekkelijke prijs kan menigeen kennismaken met de ongeëvenaarde en veelbekroonde geluidstechnologie van Bowers & Wilkins. De hoge standaard van professionele opnamestudio’s als Abbey Road en Skywalker Sound vliegt indrukwekkend je huiskamer binnen.

 

 

Bowers & Wilkins is de ontwerper van ’s werelds meest geavanceerde home cinema- en HiFi-speakers. Met meer dan veertig jaar ervaring in onderzoek en ontwikkeling, mag het daarom geen verbazing wekken dat het ontwerp en de geluidskwaliteit van de B&W Zeppelin talloze innovatieve mogelijkheden biedt die tot dusverre niet in andere iPod-speakers zijn terug te vinden.

 

Optimaal geluidsresultaat
De iPod kan op het stereosysteem worden aangesloten zonder dat er verbindingskabels nodig zijn. Op het menuscherm van de iPod, of met de afstandsbediening, kunnen de gewenste instellingen voor een perfecte geluidsweergave worden geregeld. Nog leuker wordt het met de even simpele als ingenieuze bass-controler. Met de iPod is de bass perfect in te stellen op de ruimte waar de Zeppelin is geplaatst. De instelling wordt bovendien bewaard, zodat je niet steeds opnieuw op zoek hoeft naar het ideale geluid.

Door de ovale vorm van de Zeppelin zit er maar weinig materiaal om de tweeters en midranges. Dankzij deze unieke vorm ondervinden de geluidsgolven vrijwel geen invloed van de directe omgeving. Het positieve effect op de geluidskwaliteit is een ‘ultra wide sound’ die de muziek optimaal tot zijn recht laat komen. Daardoor presteert de Zeppelin net zo goed als het uiterlijk belooft.

 

Kunstwerk
De B&W Zeppelin mag gerust worden gezien als een geluidproducerend kunstwerk. Bowers & Wilkins heeft er dan ook voor gezorgd dat de iPod het best denkbare audiosysteem krijgt. Het bedrijf heeft al zijn ervaring en knowhow verwerkt in een betaalbaar product dat een moderne en grote groep consumenten de kans biedt kennis te maken met een geluidsniveau waarvan professionals dagelijks genieten.

Kijk voor meer informatie op: www.bowers-wilkins.com

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist