Audio apparatuur van Audiac

Sound Systems


Een compleet muzieksysteem in een enkele, in strakke pianolak afgewerkte behuizing – inclusief de luidsprekers? Het kan! De Sound Systems van het Zwitserse Geneva bevatten niet alleen een versterker, een cd-speler, een FM-radio, en een docking station voor uw iPod, maar ook de luidsprekers. Zo worden stereobreedte en -diepte in een nieuw perspectief geplaatst. Een perspectief dat u moet horen om het te geloven.


Met dit systeem, waarbij alle benodigde luidsprekers in een enkele behuizing ondergebracht worden, heeft u overal in de ruimte een perfecte stereoweergave. Bij conventionele stereo luidsprekers ervaart u die optimale weergave slechts op één punt in de kamer. Geneva Sound Systems maken bovendien een einde aan door de kamer lopende luidsprekerkabels, en de ingebouwde apparatuur is discreet achter het front van de Geneva’s weggewerkt.


Kijk voor meer informatie op: www.audiac.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist