Audiac travel radio

Songbook

De nieuwe SongBooks onderscheiden zich door hun frisse looks en een nieuwe finish. De serie biedt keuze uit vijf direct aansprekende hoogglanstinten, elk met een zilveren omlijsting en accenten: Red/Silver, Yellow/Silver, Blue/Silver, White/Silver en Black/Silver.

Techniek
Technisch zijn de Silverlines gelijk aan de originele SongBooks: de voor iedere nieuwe luisteraar weer verbluffende Tivoli Audio-klankkwaliteit, de uiterst gevoelige digitale tuner met vijf voorkeuzestations, de wekker met slaaptimer en de ingebouwde batterijlader.

Overal
Die features maken de SongBook tot een ideale reisgenoot - maar hij voelt zich overal prima thuis. Veel Tivoli-fans hebben de radio bijvoorbeeld in de keuken, de hobbyruimte of de garage hangen: met de slimme uitsparing aan de achterzijde gaat dat uitstekend. Omdat de SongBook Silverline spatwaterdicht is, doet hij het ook in badkamer heel goed!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist