Audiac streaming-audio

Cyrus Streamline

Met maar liefst drie geheel nieuwe streaming-audioproducten en de unieke, geheel in eigen huis ontwikkelde, n-remote afstandsbediening zet Cyrus een belangrijke stap in het optimaliseren van deze vorm van muziekbeleving. Het eerste resultaat van het meest intensieve R&D project uit de geschiedenis van Engelse bouwers, de Streamline, is per direct leverbaar; de Stream X en de Stream XP volgen binnenkort.De Streamline, vanzelfsprekend ondergebracht in de karakteristieke Cyrus-behuizing, is een compleet muzieksysteem met een 2x30 watt versterker, streaming van een bedraad of draadloos netwerk of iPod, en internetradio. Geheel volgens de Cyrus-traditie kan de Streamline later opgewaardeerd worden, in dit geval door er een zwaardere eindversterker aan te koppelen. De Streamline biedt compacte audio op z'n best: behalve het toestel zelf zijn slechts twee luidsprekers nodig.

Consumenten hebben behalve hoogwaardige audiokwaliteit en design ook bedieningsgemak hoog in het vaandel staan. Cyrus speelt daarop in met de unieke meegeleverde n-remote.

Met de n-remote zijn digitaal opgeslagen muziekcollecties eenvoudig te benaderen, waarbij onder meer op artiest, albumtitel of genre gezocht kan worden. Tegelijkertijd biedt deze interactieve afstandsbediening complete controle over de Streamline – inclusief de internetradio – en een eventueel daarop aangesloten iPod. Voor de bediening van de eigen streamer maakt de n-remote gebruik van een RF-verbinding. Heel bijzonder is dat de n-remote daarnaast een infrarood leerfunctie heeft, zodat ook andere toestellen ermee bediend kunnen worden. Vanzelfsprekend zijn de functies van Cyrus componenten reeds voorgeprogrammeerd. Samen met de n-remote vormt de Streamline een compleet, innovatief muzieksysteem waarin flexibiliteit en hoogwaardige audio naadloos samengaan.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist