Audiac Speakers

AeroSphere

Een opvallend visueel muzieksysteem dat bestaat uit rond gevormde luidsprekers in twee afmetingen en de AeroSphere Base, een draadloze bron die muziek naar de AeroSphere's streamt.

Muziekliefhebbers die op zoek zijn naar een krachtig design worden verleid door een luxe mix van materialen. De bolvormige luidspreker is afgewerkt in rood, wit of zwarte stof en wordt optioneel geleverd met stalen standaard.

Het innovatieve ontwerp van de AeroSphere kenmerkt zich door de vele draadloze mogelijkheden. Iedere tablet of smartphone kan profiteren van deze hoogwaardige geluidsweergave door middel van streaming met ondersteuning van AirPlay, DLNA en (aptX) BlueTooth. De toe te voegen Aerosphere Base streamt daarnaast ook traditionele muziekbronnen, zoals FM/DAB+ radio en CD. Bovendien beschikt de AeroSphere over een mini-jack (3,5mm) ingang voor het aansluiten van externe muziekbronnen.

De AeroSphere kent een eenvoudige bediening via een iOS- of Android App of direct met de slanke aluminium afstandsbediening. Het Geneva logo in de voet van de AeroSphere verandert van kleur afhankelijk van de gekozen muziekbron.

AeroSphere Large
De AeroSphere Large is een draadloos luidsprekersysteem dat verrassend compact is voor de vele functies die het heeft, inclusief goede hifi-geluidskwaliteit. De koepelvormige behuizing zorgt voor een nauwkeurige geluidsweergave en geeft door de toppositie van de lage tonen luidspreker een consistent basgeluid, ongeacht waar de speaker zich in de kamer bevindt.

AeroSphere Small
Een kleinere variant is de AeroSphere Small. Eveneens een rond gevormd muzieksysteem dat is ontworpen om geluid van hoge kwaliteit uit te breiden naar bijvoorbeeld, werkplek, slaapkamer en keuken.

AeroSphere Base
De AeroSphere Base maakt het mogelijk om muziek van FM of DAB/DAB+ radio en CD te streamen naar maximaal vier AeroSphere's in het systeem. De muziek wordt automatisch onderling gesynchroniseerd. Het geheel is eenvoudig te bedienen met een iOS- of Android App. De Base is tevens uitgerust met een sensor waardoor deze de cd uitwerpt als hij met een hand wordt benaderd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist