Audiac O6HD music server

HD muziek luisteren zonder PC

Met de succesvolle introductie van de Olive O3HD – de eerste HD muziekserver onder de 1.200 euro – nog vers in het geheugen, kunnen we nu het nieuwe vlaggenschip van de Californische streaming-audiospecialist aankondigen. De voor thuisgebruik bedoelde, handgebouwde O6HD is het resultaat van vijf jaar intensieve R&D in dit relatief jonge segment.Als pionier in HD-weergave koos Olive voor de gouden 24-bits/192kHz standaard, waarmee een aanzienlijk hogere resolutie geboden wordt dan met cd-weergave mogelijk is. 'We hebben bij het ontwikkelen van de O6HD voor de meest hoogwaardige componenten gekozen, zonder compromissen te sluiten,' stelt Dr. Oliver Bergmann, mede-oprichter van de firma. 'De keuze voor 24-bitsweergave biedt een rijke, emotionele audioervaring die met andere digitale oplossingen eigenlijk niet te realiseren is zonder aan bedragen van tienduizenden dollars te denken.'

De O6HD gebruikt een volledige gebalanceerde differentiële DAC met twee Burr-Brown DAC-modules. Met een S/R-verhouding van 124dB zorgt de speler voor een werkelijk stil podium, met ruimte voor alle mogelijke nuances en subtiliteiten.

Een klok met ultralage jitterwaarden voorkomt de harde randjes die sommige digitale spelers kenmerken, en biedt een superieure transparantie en nauwkeurigheid. De high-end uitgangssectie draagt bij aan een warme, open, ruimtelijke klank en een uiterst vlakke frequentierespons. Opvallend item is de afzonderlijke DAC voor de hoofdtelefoonuitgang.

Om de hoge kwaliteitseisen die Olive zich stelde waar te kunnen maken, koos men voor afzonderlijke voedingen voor het analoge en het digitale domein. Een afzonderlijk netspanningsfilter draagt bij aan een nog lagere ruisvloer.

De O6HD biedt de gebruiker een maar liefst 10,1" metend glas-op-glas touchschreen dat de maximaal 6.000 in cd-kwaliteit opgeslagen albums uitstekend toegankelijk maakt. Bediening is natuurlijk ook mogelijk via de meegeleverde afstandsbediening of met de kosteloos te downloaden iPhone-/iPad app.

De in acht lagen isolerend materiaal gemonteerde harde schijf (2TB), de vibratie-absorberende voetjes en tal van andere details dragen verder bij aan de kwaliteitservaring van de fraai gestileerde O6HD. De speler biedt vergulde tulpuitgangen, gebalanceerde XLR-uitgangen en een gebalanceerde digitale uitgang, hdmi en usb. Vanzelfsprekend is de speler met wifi te gebruiken.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist