Audiac muziekserver

Olive O3HD

De inmiddels bekende Olive O4HD muziekserver kreeg onlangs gezelschap van de Olive O3HD, een in elk opzicht uiterst toegankelijke server uit hetzelfde huis. Basis voor de nieuwe server is natuurlijk de O4HD, die door Sound + Vision Magazine als ‘een revolutionaire stap vooruit' omschreven werd. Met dezelfde kennis en techniek als uitgangspunt biedt de O3HD z'n eigenaar een optimale mix van eenvoud en kwaliteit. Daarbij komt dat het toestel de mogelijkheid om een grote collectie cd's digitaal op te slaan wel heel bereikbaar maakt: de prijs van de O3HD is duidelijk lager dan die van vergelijkbare oplossingen.

Groot voordeel van de O3HD is dat het om een stand-alone machine gaat die niet om software-installaties, netwerkinstellingen of virusprotectie vraagt. De server biedt een kleurentouchscreen waarmee de gebruiker probleemloos door zijn op de harde schijf opgeslagen albums navigeert en de muziek van zijn keuze afspeelt over de bestaande stereoset. De 24-bits/192 kHz D/A-converter zorgt daarbij voor een superieure geluidskwaliteit.‘Olive wil muziekliefhebbers het gemak van een digitale albumcollectie bieden zonder op kwaliteit in te leveren,' stelt Dr. Oliver Bergmann, mede-oprichter en CEO van het bedrijf. ‘De Olive O3HD is de eerste HD-muziekserver die voor deze prijs aangeboden wordt. Daarmee is deze geweldige manier om muziek te beleven in principe binnen ieders bereik.'

Heldere navigatie: Zodra de O3HD op de stereoinstallatie is aangesloten, zijn alle op de interne harde schijf opgeslagen albums toegankelijk met Olive's opzienbarende touchschreentechniek. Met de intuïtieve interface is het bijna kinderspel om door de albums te bladeren, speellijsten te maken of naar bepaalde titels te zoeken, terwijl de innovatieve Cover View het mogelijk maakt om de hele collectie met een enkele vingerbeweging te sorteren.

Ruim de ruimte: Ontworpen met het oog op grote collecties, heeft de O3HD een harde schijf met ruimte voor niet minder dan 1500 cd's of 5000 HD-songs - en dat in een kastje dat niet groter is dan de gemiddelde cd-speler.

HD-sound in luxe design: De O3HD slaat muziek op in Wav, Flac, MP3 128 en 320 kbit/s en AAC 128 kbit/s. Daarnaast ondersteunt de server de weergave van 24-bits hoge-definitietracks (HD) met een eersteklas 24-bits D/A-converter met 192kHz upsampling. De gestileerde behuizing is net als de rest van het concept met het oog op optimale klankkwaliteit ontworpen. Zo is er voor de koeling geen ventilator nodig en beschikt de O3HD over een onhoorbaar stille, meervoudig gedempte harde schijf.

 

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist