Audiac iPod station

170iTransport


Ongetwijfeld hoorde en las u al eerder over Wadia’s nieuweling, de in januari op de CES geïntroduceerde 170iTransport. We hebben na enig ongeduldig wachten de eerste zending inmiddels ontvangen en de 170 iTransport is dus direct leverbaar!

 

De Wadia ingenieurs hebben zich door de mogelijkheden van de iPodTM laten inspireren om de grenzen van dit kleinood te verleggen. De 170 iTransport is het resultaat. Een kleine, fijne revolutie, waar ze met recht trots op zijn.

 

De Wadia 170iTransport tovert elke iPodTM om in een hoge-resolutie audio- en video server die een vergelijking met spelers van topkwaliteit moeiteloos aankan, met een bit-voor-bit perfect digitaal signaal via een coaxiale S/PDIF uitgang, met videokwaliteit via component videouitgangen, en met een perfect vormgegeven behuizing als solide basis.

 

De combinatie van een iTransport en een iPodTM is een ijzersterke:  het gemak van personal audio met de prestaties en de veelzijdigheid van een vast audio- of videosysteem, voor een aangename prijs.

Kijk voor meer informatie op: http://www.audiac.nl/wadia-170i-transport/

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist