Audiac blu-ray speler

Arcam BDP100

Als het gaat om apparatuur die zowel beeld als geluid perfect kan weergeven, heeft Arcam een naam op te houden: de eerste Arcam dvd-speler, zo'n tien jaar geleden, deed het allebei met verve, tot grote verrassing van de markt.

Dat de tijd rijp was voor een herhaling van dit huzarenstukje, leek duidelijk. Dat Arcam daarbij niet over één nacht ijs zou gaan, was al even helder. En natuurlijk is het resultaat ernaar. Met de BPD100 introduceert Arcam een uitmuntende blurayspeler die zich probleemloos met audiofiele cd-spelers kan meten. Het is ze dus weer gelukt, kunnen we met zekerheid stellen.De videoprestaties van de BPD100 zijn voor een belangrijk deel te danken aan het uiterst korte en directe signaalpad van het videosignaal, dat bijna rechtstreeks van de disc naar de hoogwaardige uitgangen loopt. Belangrijk element voor de audiokwaliteit van de BPD100 is de Wolfson Audio 8741 dac, een absolute leider in z'n klassement. Vanzelfsprekend is ook de voeding geheel op de dubbele toepassing van de BPD100 ontworpen.

Om RF-interferentie op de signaalpaden optimaal te onderdrukken, zet Arcam de unieke, in eigen huis ontwikkelde, Mask of Silence-technologie in. De kap van de behuizing wordt op kritische plaatsen gedempt om de gevoelige elektronica voor microfonische trillingen te behoeden. Ook is Arcam erin geslaagd om ook bluraydiscs opvallend snel te laten starten. Daarmee combineert de BPD100 topkwaliteit met gebruiksvriendelijkheid!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist