Audiac audio

Artora audio concepts

Wij zijn verheugd dat we het Artora Audio Concepts aan ons pakket hebben kunnen toevoegen. De ervaren ontwerpers van het jonge Deense Artora Audio Concepts hebben het statement ‘less is more' tot missie verheven. Het resultaat mag er zijn.Less
Met ‘less' wordt Artora's designfilosofie kernachtig samengevat. Alles wat niet strikt noodzakelijk is, is verwijderd. Zelfs functietoetsen ontbreken: de versterker en de cd-speler worden bediend met sensoren onder de multifunctionele woorden ‘less is more' op de bovenzijde van de hoogglanzend gelakte behuizing.

More
‘More' staat voor de audiofilosofie van het bedrijf: meer vermogen, meer dynamiek, meer detaillering in de weergave en vooral ook meer muzikaal plezier - zoveel meer plezier dat ook minder ervaren luisteraars het verschil duidelijk ervaren.

Less is more
De 2×75 watt sterke ArtoAmp 150 beschikt over niet minder dan zestien Bluetooth inputs voor draadloze weergave van uw klankbronnen. Net als de cd-speler, de ArtoPlayer 1000, is de versterker er in hoogglanzend carbon, wit of zwart kleur. Met de ArtoAir, een Bluetooth-connector voor uw iPod of iPhone, stuurt u draadloos muziek naar uw ArtoAmp. Om het concept compleet te maken, is al deze apparatuur is met een enkele afstandsbediening te besturen. Ook deze ArtoRemote heeft een minimum aan toetsen. Zo wordt het logo gebruikt om de gewenste klankbron te kiezen!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Gratis meer informatie over Beeld en Geluid?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist