Audiac

Arcam Solo Mini


Arcam begon het jaar voortvarend met een compacte variant in de Solo-reeks, het Solo Mini Music System.


De Solo Music en Movie Systems zijn wereldwijd enthousiast ontvangen, zowel door de pers als door talloze eindgebruikers die graag willen genieten van superieure klankkwaliteit, maar dan liefst zonder een hele stapel apparatuur in huis. De nieuwste loot aan de Solo-stam is het Solo Mini Music System. Deze Mini levert de bekende Arcam-kwaliteit in een uiterst compacte behuizing.

Het slechts 23cm brede toestel biedt onderdak aan een cd-speler, een FM/AM-tuner, een weksysteem en natuurlijk een iPod-interface voor gebruik in combinatie met de rDock of de rLead. Een USB-input op het front maakt het mogelijk om via bijvoorbeeld een memorystick MP3- of WMA-bestanden af te spelen.

Bediening van de Mini is ook mogelijk via infrarood of RS232. De ingebouwde 2x25 watt versterker gebruikt dezelfde versterkerschakeling als het Solo Music System en zorgt daarmee ook op hogere luisterniveaus voor een uitstekende dynamiek.


Kijk voor meer informatie op: www.audiac.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist