Zo geef je de badkamer een nieuwe look

Badkamer inspiratie

Wil jij jouw badkamer een nieuwe look geven? Misschien ben je na een aantal jaren uitgekeken op jouw badkamer of zijn er andere redenen waarom je overweegt je badkamer te veranderen. Met badkamers kun je veel kanten op, waardoor je eenvoudig je badkamer een nieuwe uitstraling kunt geven die precies bij jouw stijl past. Wij vertellen je in dit artikel hoe je jouw badkamer een nieuwe look kunt geven. Lees snel verder!

Breng wat kleur aan op de muren
Als jouw badkamer geheel wit is en wat kil overkomt, is het zeker aan te raden om de wanden eens in een andere kleur te schilderen. Met deze verandering kun je al een groot verschil maken. Kies voor natuurlijke, warme kleuren zodat je badkamer een warme uitstraling krijgt of ga juist voor zoete pastelkleuren. Door te kiezen voor kleur in de badkamer, kun je deze een trendy uitstraling geven. Bekijk eens wat badkamer inspiratie voor meer ideeën en stel je eigen kleurenpalet samen.

Verander kleine details
Ook met kleine details kun je de gehele uitstraling van je badkamer veranderen. Plaats bijvoorbeeld zwarte of gouden kranen en vervang het douchegordijn voor een mooie glazen wand. Combineer dit met kleine gouden of zwarte haakjes voor je handdoeken en voeg ook andere accessoires in deze kleuren toe. Kleine details zoals deze kunnen vaak zoveel verschil maken.

Hang een nieuwe spiegel op
Je zal waarschijnlijk vaak in de spiegel kijken als je in de badkamer staat. De spiegel is dan ook een belangrijk onderdeel van de badkamer. Reden genoeg om voor een stijlvolle spiegel te kiezen. Ga voor een trendy grote ronde spiegel met verlichte rand of kies voor een gave ovale spiegel. Zo heb je eens wat anders dan een vierkante spiegel, waarmee jouw badkamer meteen on trend is.

Koop nieuwe kastjes
Als je je badkamer een frisse uitstraling wilt geven, is het zeker aan te raden om wat kastjes aan de wand te hangen. Hier kun je al jouw accessoires in kwijt, waardoor de badkamer ook een stuk opgeruimder en strakker oogt. Je kunt bij diverse webshops de mooiste badkamerkastjes bestellen, maar ook zelf aan de slag en van hout je eigen badkamerkastjes maken.

Wij wensen je veel succes met het creëren van een nieuwe look in je badkamer. 

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met baden-plus.nl

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist