White Tulip by Philippe Starck

Wastafel als monoliet

White Tulip is de eerste complete badkamerserie geheel ontworpen door Philippe Starck. Van ligbad, wastafels en meubels, toiletten en bidets, tot bijpassende spiegels en kranen. De bijzondere vorm van alle onderdelen van deze serie volgt het organische silhouet van een bloeiende tulp en zo ontstaat een bijna sculpturaal karakter.

Een bijzondere blikvanger is de als monoliet ontworpen, vrijstaande keramische wastafel. Als solo of duo opstelling betovert deze bijzondere wastafel iedere ruimte.

De variant als vrijstaand wastafelmeubel is eveneens een highlight. De exact passende meubelonderbouw is verkrijgbaar in vijf zijdemat en vijf hoogglans lakken. Bijzonder zijn de van de beide zijden toegankelijke glazen legplanken die extra opbergruimte bieden. De legplanken kunnen ook in houtvarianten (eiken natuur en Amerikaans noten) worden uitgevoerd.

De ‘anti-vingerpint’ zijdematte oppervlakken hebben een speciale ‘zelf regenererende’ lak, hierdoor verdwijnen kleine krassen vanzelf, blijft het meubel jarenlang als nieuw en is reinigen kinderspel.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist