Wereld Toilet Dag

19 November 2021

Door de Verenigde Naties is 19 november sinds 2008 uitgeroepen tot de 'Wereld Toilet Dag’. Het doel van deze dag is het grote publiek bewust te maken van het gebrek aan goede sanitaire voorzieningen in sommige delen van de wereld en het verbeteren daarvan. Ongeveer een derde van de wereldbevolking heeft geen toilet. Slechte sanitaire voorzieningen kunnen leiden tot darminfecties.

Bij Duravit staat hygiëne hoog in het vaandel.  Met het HygieneFlush spoelsysteem van Duravit bereik je maximale hygiëne thuis. Onafhankelijke tests tonen aan dat dit nieuwe type spoeling de toilet optimaal reinigt. De perfect doordachte waterstroom creëert een draaikolk die te allen tijde een ideale spoeling garandeert met slechts 4,5 liter water. Deze nieuwe technologie, ontwikkeld door Duravit, combineert de roterende spoeling met de open Duravit Rimless spoelrandtechnologie.

Voor nog meer hygiëne zijn alle nieuwe HygieneFlush-toiletten standaard uitgerust met het beproefde HygieneGlaze keramische glazuur. HygieneGlaze bereikt een remming van bacteriële vermenigvuldiging: ongeveer 90% wordt na slechts zes uur gedood en ongeveer 99,9% (bijvoorbeeld E. coli-bacteriën) wordt na 24 uur gedood.  Het antibacteriële glazuur wordt in het toilet gebrand. Op deze manier is het extra effectief waar bacteriën bijzonder vaak voorkomen. De beide hygiënefuncties HygieneFlush en HygieneGlaze van Duravit bieden samen maximale hygiëne en bescherming voor de perfecte feel-good ervaring op het toilet.

Daarnaast biedt de SensoWash Starck f Douche WC van Duravit maximaal comfort en hygiëne op het toilet. De slechts 40 mm dikke, vlakke zitting en de witte afdekking erachter vormen een volledige eenheid: modern design en comfort verhogende technologie in perfecte harmonie.

Technische details, uiteenlopend van een sensor voor het automatisch openen van de klep, de gebruikersidentificatie in de zitting, tot het brede scala aan instelmogelijkheden voor de verwarmbare zitting, douchesproeier en regelbare warme lucht föhn, garanderen optimaal comfort en hygiëne. Met de SensoWash®-app kan de douche-wc worden geconfigureerd via de telefoon, of optioneel met een afstandsbediening worden aangestuurd.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist