wateronthardingsweken van Remon

weldaad voor de huid

Denkt u erover na om een waterontharder te kopen? Denk dan eens aan ons, Remon. Wij hebben bijna 40 jaar ervaring in waterbehandeling. Bovendien kennen onze ontharders veel voordelen, waarbij de eerste en belangrijkste misschien wel is: geen kalk en kalkaanslag meer. Geen ellenlang gepoets meer op de douchecabine omdat de gele kalkstrepen zo hardnekkig te verwijderen zijn. Door het gebruik van onze waterontharders komen die niet meer voor.

Weldaad voor de huid
Water dat is onthard, noemen we zacht water. En dat zachte water voelt heerlijk op uw huid. Misschien heeft u het zelf wel eens opgemerkt op vakantie. Het water in uw vakantieland of in een ander gebied in Nederland voelt anders, zachter aan. In tegenstelling tot dit zachte water heeft hard water de nare eigenschap dat het de huid kan uitdrogen.

Dr. Jetske Ultee, onderzoeksarts in de cosmetische dermatologie vergelijkt het op haar website zelfs met schuurpapier. Zo ruw en droog kan de huid worden van hard water. Mensen met eczeem en psoriasis kunnen ook veel voordeel hebben van zacht water. Er bestaat geen wetenschappelijk onderzoek dat aantoont dat hard water schadelijker is dan zacht water wat betreft eczeem. Maar wel veel succesverhalen van mensen met eczeem of psoriasis die gebruikmaken van zacht water.

Ook goed voor uw haar
Zacht water is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor het haar. Door hard water kunnen er kalkrestjes op het haar achterblijven. Door die kalkrestjes kan uw haar er dof en stug uit gaan zien. Uw haar voelt dan minder zacht aan en is moeilijk te kammen. Met zacht water krijgt kalk geen kans om in uw haar achter te blijven. Uw haar glanst daardoor meer en voelt merkbaar zachter aan.

Meer weten over de voordelen van onze ontharders? Houd de komende weken dan wonenwonen.nl in de gaten of lees erover op onze website. Mocht u vragen hebben, of goed en betrouwbaar advies kunnen gebruiken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via de telefoon, mail, of kom bij ons langs. We staan u graag te woord.

Kijk voor meer informatie op https://www.remon-waterontharders.nl.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist