Wastafels van Alape

Veelzijdige oplossingen voor beperkte ruimten

Als het gaat om de inrichting van toiletruimten en kleine badkamers, draait het niet alleen om het kiezen van een mooi ontworpen product. Er zijn ook architectonische elementen belangrijk. Hoe creëer je binnen de kleine ruimte een gestructureerde indeling, die er nog steeds in slaagt mensen aan te trekken door zijn hoge kwaliteit en verfijnde inrichting? Het omvangrijke assortiment kleine wastafels van Alape biedt een esthetisch, en tegelijkertijd functionele, oplossing voor uitdagend kleine vertrekken. Kleine wastafels bieden binnen een beperkte ruimte een absolute toegevoegde waarde; hierdoor kunnen de handen gewassen worden op de plek waar dit het meest zinvol is.

Als je enkel een paar vierkante meter ter beschikking hebt voor het sanitair, zoals in Nederland eerder regel dan uitzondering is, is een optimale benutting van de ruimte essentieel. Om dit te bereiken, heb je echte probleemoplossers nodig: producten, die design en functionaliteit combineren, zelfs binnen de kleinste ruimte, dankzij hun compactheid. Alape biedt veelzijdige oplossingen voor de kleinste badkamers en toiletten.

Het puristische - helder en duidelijk geometrisch - ontwerp van de kleinste Alape wastafels laat veel ruimte over voor vrijheid in het ontwerp. Dit komt doordat alle wastafels en waskommen van Alape vervaardigd worden uit geglazuurd staal. Dit materiaal is in het productieproces aan te passen aan de wensen van de klant. Of de ruimte nu rechthoekig, vierkant of rond is, de wastafel met of
zonder werkblad wenselijk is, het een vrijstaand of aan de muur gemonteerd model wordt, met of zonder handdoek rail; de verschillende kleine wastafels integreren naadloos in de ruimte en creëren een gevoel van welzijn, zelfs in de meest beperkte vertrekken.

De slimme probleemoplossers
Voorbeelden van echte probleemoplossers zijn de wastafels »Inside.S« en »Insert«. Deze zijn beiden voorzien van holle compartimenten, die extra opslagruimte bieden voor producten, die dagelijks gebruikt worden, zoals cosmetica. De »Piccolo« en »Fusion.S« wastafelcollecties zijn zo compact dat deze bij uitstek ideaal zijn voor ruimten met bijzonder krappe afmetingen. De hoge ontwerpnormen van Alape kunnen enkel bereikt worden door het gebruiktemateriaal, geglazuurd staal, waarmee de heldere geometrie mogelijk wordt. Door deze slimme oplossingen is het zelfs in kleine toiletruimten mogelijk de handen te wassen.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist