Villeroy & Boch whirlpools

Just Relax!

Met de nieuwe whirlpoolsystemen Just Relax! Plus en Just Relax! Plus comfort biedt Villeroy & Boch meer luxe tegen een aantrekkelijke prijs. Just Relax! Plus is leverbaar als airpool met tien bodemjets, als whirlpool met zes zij-jets en als combipool, die beide opties combineert. Just Relax! Plus Comfort voegt daar LED-verlichting aan toe, evenals rugjets en voetenjets in de whirlpool en de combipool.

Beide versies kunnen verder uitgebreid worden met het innovatieve Multiplex-Trio, waarmee het water via de overloop het bad inloopt. Alle uitvoeringen zijn verder uitgerust met een in de badrand verzonken, gebruiks- vriendelijke interactieve bediening. Borrelt het al van binnen? Ook de Quaryl baden Libra, Oberon en Squaro zijn nu uit te voeren met de Just Relax! Plus en Just Relax! Plus Comfort systemen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist