Villeroy & Boch wastafels

Een nieuwe look in je badkamer

Wil je je badkamer veranderen, maar niet compleet verbouwen? Een andere wastafel kan een volledig nieuwe look geven aan je badkamer. Villeroy & Boch heeft wastafels in verschillende maten, trendkleuren zoals groen en terracotta, natuurlijke tinten en diverse vormen passend bij iedere stijl. Combineer de wastafel met een stijlvol blad of creëer extra opbergruimte met een meubel. Stijl de ruimte af met accessoires en je badkamer is zo goed als nieuw.

Met de opzetwastafels van Artisvoeg je een kleuraccent toe zoals bordeauxrood, groen of pastelroze. Kies je liever voor neutrale tinten? De Loop & Friends wastafels zijn er in matte tinten zoals zwart, grijs, wit en beige. Combineer de wastafels met diverse meubelcollecties, zoals Collaro of Finion.  

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is al 275 jaar een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer and Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist