Villeroy & Boch wastafels

O.novo Style

Tanden poetsen wordt een feest met de nieuwe, vrolijke wasbakken van O.novo Style van Villeroy & Boch. De wasbakken zijn verkrijgbaar in drie decors en uitvoerbaar in paarse, blauwe en oranje tinten. Voor ieder kind en elke kamer een passend exemplaar!

Voor ieder wat wils
Met de lijn O.novo Style kunt u alle kanten op. De wasbakken zijn voorzien van vrolijke, frisse decors. Zo is er het bloemrijke decor Playground, het strakke Pretty Silhouette en het lieflijke Cherry Blossom, met het vogeltje in de hoofdrol. De wasbakken kunnen gecombineerd worden met de bijpassende meubelen met randen in blauw, oranje en paars, qua kleur perfect afgestemd op de wastafelvarianten. Via de online O.novo Style Configurator, stelt u in een handomdraai uw eigen, kindvriendelijke wasmeubel samen!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist