Villeroy & Boch wastafels

O.novo Style

De tijd van de standaard witte wastafels is voorbij. Voor iedereen die houdt van design, kleur en joie de vivre in de badkamer, introduceert Villeroy & Boch O.novo Style. Wastafels kunnen uitgevoerd worden in drie decors en worden gecombineerd met de bijpassende O.novo Style meubels.

Decors
Kleur, frisheid en meer plezier in de badkamer: dat hoeft helemaal niet zoveel moeite te kosten. De innovatieve wastafel van Villeroy & Boch bewijst het op maar liefst drie manieren: met zijn eigentijdse vormgeving, met zijn aantrekkelijke prijs en door de geheel nieuwe combinatiemogelijkheid met de kleurdecors Playground, Pretty Silhouette en Cherry Blossom. De bijpassende meubelen met randen in blauw, oranje en paars – qua kleur perfect afgestemd op de wastafelvarianten – bieden nog meer (speel-)ruimte voor de vormgeving.

Customizen
Vessela Carrillo, productmanager O.novo Style: "Met O.novo Style laten we zien hoe makkelijk het is om uw badkamer te personificeren én mooier te maken. En de aantrekkelijke prijs maakt de keuze nog gemakkelijker."

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist