Villeroy & Boch wastafels

Loop

Meer diversiteit zorgt voor meer mogelijkheden. De LOOP opzetwastafels zijn vanaf nu ook verkrijgbaar als semi-inbouwvariant. Hierdoor kunnen ze worden gemonteerd met een klassieke 1-greeps mengkraan. Nog een pluspunt: ze kunnen perfect worden gecombineerd met de SHAPE wastafelonderkasten. De verfijnde, uitgesproken zijkanten van de wastafels zorgen voor moderne accenten.Trendy kleuren

Kleurentrends in hun mooiste vorm. Met twee nieuwe kleuren in een eigentijdse hoogglans-look introduceert LOOP actuele woontrends in de badkamer. Daar worden ze blikvangers met karakter: exclusief espresso creëert warme behaaglijkheid, fris cassis creëert knappe accenten. Zo beschikt LOOP nu niet alleen over een karakteristieke vorm, maar ook over een trendy kleurenpalet.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist