Villeroy & Boch wastafels

Loop & friends

De wastafelserie Loop & Friends is uitgegroeid tot de meest succesvolle wastafelcollectie van Villeroy & Boch ooit. Met zijn minimalistische ontwerp en ruime aanbod biedt Loop & Friends alle flexibiliteit voor de badkamerinrichting.De nieuwe opzetwastafels van Loop & Friends spelen in op de huidige hang naar verfijning en elegantie: de meubelen en accessoires zijn opvallend smal en slank. Het uniforme design loopt naadloos over in de keramische afvoerplug, die als afsluitbare en niet-afsluitbare uitvoering leverbaar is. De wastafels zijn verkrijgbaar in een ronde (twee maten), vierkante, rechthoekige en ovale uitvoering.

Loop & Friends maakt talloze combinaties mogelijk. Daarnaast zijn de wastafels uit de collectie perfect te combineren met de meubelprogramma's Shape en Central Line gecombineerd met de Cult, Soul en Circle armaturen.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist