Villeroy & Boch

Baden in mat wit

In het interieur zien we deze trend al langer, maar ook in de badkamer wordt de Scandinavische stijl populairder, waarin wit en houttinten de toon zetten. Naast het klassieke wit is er dit jaar ook de matte look. Hierdoor krijgt het sanitair gelijk een elegante en moderne uitstraling. Villeroy & Boch heeft een ruim assortiment aan mat witte wastafels, fonteinen, toiletten, douchevloeren en nu ook baden. Bij diverse baden uit de collectie kunnen zowel de binnen- als de buitenzijde uitgevoerd worden in mat wit.

Matte kleuren zijn één van de grootste trends in interieur- en badkamerdesign. Villeroy & Boch heeft een speciaal glazuur ontwikkeld; TitanGlaze. Dankzij dit unieke materiaal krijgt het keramiek een bijzonder kras- en slagvast oppervlak. De moderne matte look is erg mooi en ook extreem duurzaam. Na jaren van intensief gebruik zien de wastafels en fonteinen er nog steeds perfect uit. Het materiaal kan daarnaast gemakkelijk schoongemaakt worden.

Voor de baden van Villeroy & Boch wordt gebruik gemaakt van het materiaal acryl of Quaryl®. De baden zijn verkrijgbaar als inbouw, vrijstaand model of in een back-to-wall uitvoering. Door het unieke materiaal Quaryl® voelen de baden aangenaam aan en hebben ze een hoge antislip. Het materiaal garandeert langdurig gebruiksplezier.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch is een van ‘s werelds toonaangevende merken voor hoogwaardig keramiek. Dit familiebedrijf, met het hoofdkantoor in het Duitse Mettlach, staat al sinds 1748 voor innovatie, traditie en design. Villeroy & Boch biedt klanten verspreid over 125 landen producten uit de sectoren Badkamer & Wellness en Dining & Lifestyle van een kwaliteit die een gerenommeerd internationaal lifestylemerk betaamt. 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist