Villeroy & Boch

Finion

De premium collectie Finion van Villeroy & Boch transformeert de badkamerruimte in een luxe verblijf waar de tijd lijkt stil te staan. Elegante vormen, mooie materialen en zachte verlichting maken van je dagelijkse routine een moment van luxe en ontspanning. De collectie is uitgebreid met nieuwe meubelkleuren, geïnspireerd op de natuur, zoals het prachtige Midnight Blue waarmee je eenvoudig een tijdloze en moderne badkamer creëert. In combinatie met wit en goud zorgt het voor een luxe uitstraling. Het vrijstaande bad uit de Finion collectie is gemaakt van het unieke materiaal Quaryl®. Hierdoor blijft het badwater langer op temperatuur, het heeft antislip, het materiaal is kras- en slijtvast en voelt comfortabel aan. Optioneel kun je een designring en verlichting aan de onderzijde plaatsen, waardoor het bad lijkt te zweven. Het Finion bad is verkrijgbaar in glanzend en mat wit en de buitenzijde kan dankzij Colour on Demand worden uitgevoerd in ruim 200 kleuren

Badkamer en Wellness – veelzijdige collecties en buitengewoon design
De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

Kijk voor meer informatie op https://www.villeroy-boch.nl/.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist