Villeroy & Boch

Kleur in je badkamer

Kleur is populair en niet alleen in accessoires maar ook in sanitair. Om die reden zijn de Artis opzetwastafels van Villeroy & Boch al jaren populair. Je kunt er oneindig mee variëren om jouw unieke badkamer samen te stellen. De opzetwastafel kan geplaatst worden op een stijlvol blad of op een handig meubel.

Naast een prachtig design, in rond, ovaal, vierkant of rechthoekig zijn ze verkrijgbaar in 18  trendy kleuren, waarbij de designer zich heeft laten inspireren door het prachtige kleurenspel van de seizoenen in Parijs. Artis wastafels zijn gemaakt van het hoogwaardige keramische materiaal TitanCeram. Het exclusieve glazuur, TitanGlaze, geeft de kleur een zijdematte uitstraling, daarnaast zorgt het voor een kras- en slagvast oppervlak en is het zeer duurzaam. Na jaren van intensief gebruik ziet de wastafel er nog steeds onberispelijk uit.

Badkamer en Wellness – veelzijdige collecties en buitengewoon design
De badkamer en wellness-producten van Villeroy & Boch maken van een functionele ruimte een individueel welzijnsruimte. Badkamerkranen, badkamerkeramiek, badmeubels, badtextiel of badaccessoires – met Villeroy & Boch kunnen complete badkamers via één leverancier worden gerealiseerd. Met de badkamerplanner wordt de badkamer van de eerste tot de laatste stap gepland. De waterbesparende en onderhoudsvriendelijke producten ontzien bovendien het milieu.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamermeubels?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist