Villeroy & Boch

Squaro Infinity

Vlak ingebouwde douchevloeren zijn dé trend op badkamergebied. Villeroy & Boch speelt in op deze trend met de Squaro Infinity douchevloer. Deze douchevloer biedt douchecomfort, hygiëne en schoonmaakgemak.

Squaro Infinity – Premium solid surface douchevloer

De minimalistische Squaro Infinity douchevloer is een indrukwekkend voorbeeld van moderne badkamervormgeving: superscherpe randen en zachte rondingen. Met deze vlakke douchevloeren lijkt de badkamer groter en ontstaat er meer bewegingsvrijheid. De Squaro Infinity douchevloer is verkrijgbaar in vijf trendkleuren: Antraciet, Grijs, Bruin, Stone White en Crème. De vloer is leverbaar in vele standaardmaten, maar is ook op maat te maken.

Quaryl®: uniek en comfortabel  De douchevloer Squaro Infinity wordt gemaakt van het eigen innovatieve premium solid surface materiaal Quaryl®. Het voordeel van het natuurlijke materiaal Quaryl® is dat het zeer sterk is en dat het oppervlak voldoet aan hoogste antislip-klasse C, hierdoor is de douchevloer uiterst veilig, ook bij gebruik van water en zeep. Bovendien voelt het materiaal warm aan de voeten en is de vloer extra hygiënisch. Door het poriënvrije oppervlak krijgen vuil en afzetting nagenoeg geen kans en is het zeer gemakkelijk schoon te houden.

TYPISCH QUARYL®
1. Made in Holland
2. Unieke designs en kleuren
3. Gemakkelijk schoon te maken
4. Stootvast, schok- en krasbestendig
5. Antislip                            
6. Geluiddempend
7. Voelt warm aan

Dit jaar heeft het materiaal een feestelijk tintje. Villeroy & Boch produceert al 25 jaar producten van het eigen ontwikkelde materiaal Quaryl ® in Nederland. Echt Dutch design dus.

Kijk voor meer informatie op https://www.villeroyboch.com/squaroinfinity.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist