Villeroy & Boch

Vrijstaand bad Finion

Echte eye cacher binnen de nieuwe Finion collectie van Villeroy & Boch is het vrijstaande bad (gemaakt van Quaryl®). Net als de vrijstaande baden uit de La Belle (Quaryl®) en Loop & Friends (acryl) collectie en het Squaro Edge 12 bad (Quaryl®) is ook het Finion bad verkrijgbaar in kleur. Alle baden hebben een helderwitte binnenkant en gekleurd buitenpaneel, met keuze uit een glanzende of matte finish. Op zoek naar een specifieke kleur die perfect past bij dat ene badkamermeubel of die mooie tegel? Met de Colour on Demand service is er keuze uit ruim 200 kleuren.

Dankzij de verfijnde afwerking met uiterst dunne en zeer strakke randen, is het bad minimaal van omvang terwijl het aan de binnenzijde niet inboet op ruimte en comfort. Ideaal voor kleinere badkamers. Voor een extra luxe look kan het Finion bad desgewenst worden afgewerkt met een designring in chroom, champagne of goud. De ‘push-to-open-plug’ en de badkraan kunnen in dezelfde tint worden uitgevoerd. Mooi!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist