Villeroy & Boch romantische badkamers

La belle

De Romantiek - een kunststroming vol hartstocht en verlangen die zich kenmerkt door een nieuwe individualiteit. Geïnspireerd door deze tijd heeft Villeroy & Boch de moderne premiumcollectie La Belle ontworpen. De romantische avant-garde onder de badkamerconcepten.Alle sanitairproducten van La Belle zijn zeer delicaat van uitstraling. De wastafel is opvallend rechtlijnig en vlak: de vloeiende overgangen geven het keramiek een subtiel moderne look. De opzetwastafel doorbreekt de rechtlijnigheid van de collectie en geeft de ruimte een opvallend uiterlijk. Ook de zachte rondingen van het wandcloset en wandbidet weerspiegelen het ontwerp. Alle keramische elementen uit de La Belle collectie zijn voorzien van het onderhoudsarme CeramicPlus oppervlak. Het closet is voorzien van het onzichtbare SupraFix montagesysteem.

De La Belle collectie omvat daarnaast een duobad dat perfect aansluit op de contouren van de meubelen. Het inbouwmodel kan worden uitgevoerd met een Villeroy & Boch whirlpoolsysteem.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist