Villeroy & Boch in wooniversum

wereldprimeur voor beleven nieuwbouwwoningen

Het Wooniversum van VolkerWessels in Nieuwegein is geopend. Toekomstige bewoners lopen vanaf nu virtueel in een door hen ingericht 1-op-1 model van hun nog te bouwen woning rond en kunnen alle mogelijke aanbouw- en indelingsopties bekijken. Met het Wooniversum kan de ideale woning worden samengesteld die vervolgens door VolkerWessels gebouwd wordt. Villeroy & Boch is partner van het Wooniversum en laat hiermee mensen zelf ervaren hoe de badkamer in de nieuwe woning er uit kan komen te zien.“Normaal gesproken is het bij een nieuwbouwhuis moeilijk vooraf een goed beeld te krijgen van hoe de sanitaire ruimten er nu precies uit komen te zien,” aldus Jolanda van der Roest, Marketing Manager Nederland van Villeroy & Boch. “Waar kan het bad het beste staan, past een dubbele wastafel goed in de ruimte en welke kleur is geschikt voor mijn badkamermeubelen? Het Wooniversum is met haar virtual reality experience center en stijlkamers dé manier om inspiratie op te doen voor het ontwikkelen van een droomhuis en de daarbij behorende inrichting. Daarnaast zorgt het ervoor dat niemand bij de uiteindelijke woning voor verrassingen komt te staan.”

Back to the future
In het Wooniversum wordt met state-of-the-art projectietechnieken en gedetailleerde computermodellen de nieuwe woning op ware grootte om potentiële bewoners heen geprojecteerd. Met een virtual reality-helm wordt de woning ook ruimtelijk weergegeven. Zo kan de bewoner virtueel door de woning lopen. Aanpassingen kunnen direct doorgevoerd worden totdat een huis ontstaat dat helemaal naar wens is. In het Wooniversum zijn virtuele modellen beschikbaar van huizen uit nieuwbouwprojecten van VolkerWessels uit het hele land.

Persoonlijk inrichtingadvies
Na de driedimensionale ervaring in de virtuele ruimte leiden interieurstylistes de bezoekers door de diverse stijlkamers en inspiratieopstellingen van keukens en sanitair, waar ook veel producten van Villeroy & Boch terug te vinden zijn. Aansluitend op het bezoek ontvangt de bezoeker van het Wooniversum een digitale versie van zijn of haar ideale, nog te bouwen, huis compleet met interieuradvies.

Over Villeroy & Boch
Villeroy & Boch - met hoofdkantoor in Mettlach, Duitsland - heeft productiefabrieken in Europese lan-den, Mexico en Thailand. Het assortiment van Villeroy & Boch bestaat uit artikelen van de drie divisies Badkamer & Wellness, Tafelcultuur en Tegels. Met ruim 260 jaar aan bedrijfshistorie is Villeroy & Boch vandaag de dag een Europees lifestyle-merk, actief in meer dan 125 landen.

Over VolkerWessels
VolkerWessels is een Nederlands bouwconcern met een decentrale organisatievorm. De basis voor het bedrijf werd gelegd in 1854. Inmiddels heeft het concern 16.000 medewerkers in 125 werkmaatschappij-en, verdeeld over vestigingen in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Canada en de Verenigde Staten.

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist