Villeroy & Boch geprinte douchevloeren

unieke look voor de badkamer

Met de ViPrint douchevloeren biedt Villeroy & Boch fraaie decors voor de keramische Subway Infinity douchevloeren. Prints van opnieuw geïnterpreteerde klassiekers, natuur-decors, tegelpatronen en grafische structuren, waarvan er 6 werden ontworpen door Dutch designer Edward van Vliet. Hiermee creëert het lifestylemerk geheel nieuwe mogelijkheden om uw individuele stijl tot uitdrukking te brengen.

Met de nieuwe ViPrint collectie presenteert Villeroy & Boch designs die tot dusver alleen bij betegelde douches mogelijk waren, maar dan met het voordeel van een eenvoudig te reinigen en hygiënische douchevloer. Deze douchevloeren maken iets heel speciaals van de douche en geven de badkamer een unieke look.

Nederlands topsdesign
De ViPrint douchevloeren zijn er in 20 fraaie decors, waarvan er 6 werden ontworpen door interieurdesigner Edward van Vliet. De ontwerpen van Van Vliet zijn direct herkenbaar: geïnspireerd door geometrie, natuur en mondiale architectuur creëerde hij patronen in prachtige kleuren. De patronen combineren perfect met de bestaande meubel- en tegelcollecties van Villeroy & Boch, maar ook met bestaande collecties van Van Vliet zelf, zoals tapijten en glasmozaïek.

Vier thema’s
ViPrint onderscheidt vier thema's die elk verschillende designs en decors bevatten:

1. Inspired by Geometry
Fascinerend lijnenspel, een magische blikvanger: deze decors, waarvan er 4 werden ontworpen door Edward van Vliet, toveren door de geometrische patronen en grafische structuren een bijna ruimtelijke diepte op de vloer. Het ziet er telkens weer anders uit, iets waar u tijdens het douchen helemaal in kunt opgaan. Eigentijds of klassiek; deze elegante patronen passen bij elke badkamerstijl.

2. Inspired by Heritage
Echte schoonheid blijft bestaan: deze moderne interpretaties van historische patronen, zoals de beroemde Mettlacher tegelvloeren, zijn een eerbetoon aan de eeuwenoude keramiekkunst van Villeroy & Boch. Ze geven uw douche een unieke intieme sfeer.

3. Inspired by Nature
Haal de natuur in uw badkamer: karaktervolle houten structuren, natuurlijk ogend steen en glinsterende watertinten creëren een gevoel van echte natuurlijke materialen. Deze prachtig realistische decors maken van de badkamer een verfrissende bron van ontspanning. Het authentieke tintje voor zowel moderne als klassieke badkamers.

4. Inspired by Tiles
Hier komt alles prachtig samen: dit thema is geïnspireerd op de meest geliefde vloertegels van Villeroy & Boch. Zo lopen de lijnen en patronen van de tegelvloer van de badkamer op harmonieuze wijze door in de douche. U ziet een tegel, het is een vloer. De vloer kan prima gecombineerd worden met een andere kleur tegels om zo een spannend accent te creëren.

Kenmerken
Er zijn 19 standaard maten en daarnaast kunnen de vloeren ook op maat gemaakt worden. Alle douchevloeren in deze collectie kunnen drempelloos en vrijwel naadloos ingebouwd worden, waardoor een mooie gelijke overgang naar de tegels gegarandeerd wordt. Omdat het geprinte decor in deze douchevloeren een onderdeel is van het glazuur, zijn de kleuren duurzaam en blijvend kleurecht.

Edward van Vliet voor Villeroy & Boch
Edward van Vliet is één van de opvallendste hedendaagse Nederlandse ontwerpers. Studio Edward van Vliet® is een gevestigd internationaal ontwerpbureau met zijn creatieve thuishaven in Amsterdam. Met een visionaire benadering waarbij alles draait om storytelling, wil Edward van Vliet datgene eren wat de aarde heeft voortgebracht: natuur, kunst, design, architectuur religie en literatuur. Deze designer onderscheidt zich door een cultureel rijke benadering en de zorgvuldige aandacht voor details.

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Badkamertrends?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist