Villeroy & Boch badmeubels

Nieuwe collecties

Het vinden van de perfecte badkamermeubels in een stijl die bij de rest van het huis past is soms een helse klus. Fris, modern of juist sober? Villeroy & Boch biedt het allemaal dit seizoen. Voor traditionele ambachtskunst kies je True Oak, Joyce heeft speciale apps, Le-gato biedt badkamermeubels voor elke badkamer, Squaro Edge 12 is een strak bad met een prachtig geïntegreerde overloop en het bad dat ieder designhart sneller laat kloppen is te zien in de vernieuwde collectie van Aveo new generation. Nog wensen als een hygiënisch toilet met open spoelrand? Geen enkel probleem, want Villeroy & Boch richt zich met haar nieuwe collecties op de laatste trends en technieken in de badkamerbranche.Squaro Edge 12: comfortabel badderen in luxe design
Een comfortabel bad heeft er nog nooit zo mooi uitgezien. De nieuwe Squaro Edge 12 wordt van het exclusief door Villeroy & Boch vervaardigde materiaal Quaryl® gemaakt. Hierdoor heeft het bad een ultra dunne rand van maar 12 mm. De overloop is in wit of chroom geïnte-greerde in de zijkant van het bad. Een vervelende overloop in je rug is dus verleden tijd! Er is bovendien een mogelijkheid om de overloop te integreren met een ingebouwde kraan. Het eindresultaat? Een prachtig bad waarin comfort en esthetiek hand in hand gaan.

Joyce: what’s app?
Een van de trends is het personaliseren van producten. Van tassen, schoenen tot notitieblokken en zelfs fietsen; je eigen identiteit laten zien is een must! Met Joyce introduceert Villeroy & Boch een innovatief concept waarmee iedereen met apps de badkamer eenvoudig naar eigen wensen en smaak kan aanpassen en blijven veranderen. Joyce is een uitgebreide badkamercollectie die bestaat uit sanitairproducten, badkamermeubelen en accessoires: de apps. De apps zijn porseleinen vaasjes, schaaltjes, bakjes en een plug in fris geel, blauwgrijs en taupe.

Aveo new generation: statement in je badkamer
Dit bijzondere bad van Villeroy & Boch behoeft geen omschrijving. Aveo is een lust voor het oog. Inspiratiebron voor dit bad is het ei als oorspronkelijke vorm in de natuur; een beschermend omhulsel en een veilige plek. Doordat dit bad gemaakt is van Quaryl® heeft het niet alleen een prachtige vorm, het is geheel zonder randen en voelt prettig aan voor de huid. De badkamer verandert met Aveo new generation in een oasis van rust en ontspanning, terwijl het ovale bad een statement maakt waar je hele badkamer van gaat stralen.

Legato: een complete metamorfose in jouw stijl
Wanneer het sanitair in je badkamer nog prima voldoet, maar je toch op zoek bent naar een frisse uitstraling, is de meubelcollectie Legato de perfecte oplossing. Deze collectie bestaat uit onderkasten voor wastafels en hangkasten in diverse hoogtes, breedtes en kleuren. Bovendien heb je met Legato geen last van uitstekende handvatten, kun je poten toevoegen voor extra stabiliteit en is er bij de onderkast zelfs de optie om LED-verlichting toe te voegen. De meubels zijn in zes kleuren verkrijgbaar. Uiteindelijk kies je dus helemaal zelf welke stijl in jouw badkamer past.

True Oak: traditioneel modern
De meubels van de collectie True Oak zijn van echt houtfineer en zijn het resultaat van traditionele ambachtskunst. True Oak slaat een brug tussen traditioneel en modern en biedt de mogelijkheid om te combineren met andere collecties, zodat er een badkamer ontstaat met een unieke uitstraling. True Oak wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerd eikenhout en hoewel de collectie een traditioneel uiterlijk heeft, is deze voorzien van moderne gemakken als Soft Closing.

Subway 2.0 DirectFlush: een frisse boodschap
Persoonlijke hygiëne is steeds belangrijker vooral op het toilet! Daarom presenteert Villeroy & boch nu Subway 2.0 DirectFlush. De intelligent aangestuurde watertoevoer in de spoelrand van dit designtoilet zorgt dat het toilet snel, gemakkelijk en grondig gereinigd wordt met een waterverbruik van slechts 3 tot 4,5 liter. De waterverdeler leidt het water gelijkmatig naar alle kanten van de geheel geglazuurde pot. Zo spaar je het milieu én je portemonnee! Zoals bij de spoelrandloze toiletten zijn er bij de open spoelrand van de DirectFlush geen plaatsen waar vuilresten zich kunnen afzetten of ophopen. Wel zo fris! Maar in tegenstelling tot toiletten zonder spoelrand, voorkomt de open spoelrand echter het spatten uit de pot. Dit toilet is dus nog schoner!

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist