Villeroy & Boch badkamers

Volop inspiratie

We staan minimaal twee keer per dag voor de wastafel. Ooit wel eens bij stil gestaan hoe die er uit ziet en wat de wastafel kan doen voor de uitstraling van de badkamer? Er zijn zoveel verschillende wastafels; rond of vierkant, opbouw of inbouw, kleur of wit, strak of juist romantisch, een enkele of een dubbele bak. Wij geven een overzicht van de mogelijkheden. 

Two of a kind
Als er genoeg ruimte is, dan geven wij de voorkeur aan twee wastafels; heerlijk; ieder z’n eigen domein. In de serie Architectura kunt u kiezen uit drie vormen: cirkel, ovaal of rechthoek. De keuze wordt nog groter, want de Architectura wastafels kunnen als opzetwaskom geplaatst worden, maar kunnen ook helemaal of half ingebouwd worden.

Glorieus
Op zoek naar een elegante wastafel, maar mag deze wel lekker opvallend zijn? De Memento collectie heeft prachtige decors zoals de New Glory, die in zwart, licht en donkergrijs beschikbaar is. Met deze extravagante rechthoekige wastafels geeft u heel eenvoudig een mooi accent aan de badkamer.

Origineel rond
De Loop & Friends serie biedt de originele ronde waskom in een modern jasje. Naast witte varianten is de waskom ook in allerlei unieke kleuren en dessins beschikbaar. Zoals Farmhouse, een landelijk blauw dessin wat prachtig matcht met houten badkamermeubelen. De nieuwe trendkleur is Timber, een matte aarde tint.

What's app?
De collectie Joyce biedt wastafels met net iets meer. De wastafels hebben namelijk hun eigen gekleurde ‘apps’ waarmee u de badkamer kunt personaliseren. Zet een bloem in het vaasje of doe er geursticks in. Alle opbergbakjes passen perfect op elkaar. Zo creëert u heel gemakkelijk extra bergruimte. Een magneet zorgt ervoor dat de apps op hun plaats blijven staan. De apps zijn er in veel verschillende kleuren en er zijn zelfs gekleurde afvoerplugs verkrijgbaar.

Venticello
De wastafels uit de nieuwste collectie Venticello hebben een fijne keramieke rand van slechts 1,8 cm en creëren daarmee een lichte en elegante look. De diepte van de wastafels garandeert het gebruikersgemak en de functionaliteit. Enkele wastafels in de collectie hebben ook nog eens extra afzetruimte naast de kom, zodat u naast een tandenborstel ook zeep of parfum kwijt kunt. Een perfecte combinatie dus!

 

Een goed advies is goud waard

Alles voor een tevreden klant! Een erkend 5-sterrenspecialist wil u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hierdoor weet u zeker dat u bij een winkel aanklopt waar de mensen tot het uiterste gaan om u 100% tevreden te stellen.

Vind uw 5-Sterrenspecialist

Interessante artikelen

Gratis meer informatie over Sanitair?

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Een goed advies is goud waard

Wanneer u zeker wilt zijn van een goed advies, informeer dan bij een 5-sterrenspecialist.

Vind uw 5-Sterrenspecialist